Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2012 11:05
Konu Sahibi
blake33
Yorumlar
6
Okunma
2196
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

blake33

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
57
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
03/05/2018,10:35
Çözüldü 
Yaptığım çalışmada günlerin değerini otomatik yazdırmak istiyorum örneğin formda gün pazartesi ise otomatik olarak 16 yazdırmak istiyorum nasıl yapabilirim
Ek Dosyalar
Röntgen.rar
[152.27 KB]


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
Çözüldü 
Örneğinizi eklemeniz ilk adım olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Uzman
 41
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
05/12/2017,16:58
Çözüldü 
Deger tablosundan güne karşılık gelen deger Form1 de gösteriliyor.


Ek Dosyalar
Röntgen.rar
[114.38 KB]


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

blake33

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
57
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
03/05/2018,10:35
Çözüldü 
çok teşekkür ederim kardeş benim istediğim tablodaki değer bölümüne otomatik yazdırabilirmiyiz


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.

Kullanici Avatari

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Uzman
 41
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
05/12/2017,16:58
Çözüldü 
Yazdırabilirsiniz,
Bir buton ekleyin ve butonun olay yordamına
docmd.runsql "UPDATE Deger SET Deger=" & Metin2 & " WHERE Gün='" & Liste0 & "'"
yazın.
Metin2 ye yazacağınız değer tabloda güncellenir.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

blake33

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
57
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
03/05/2018,10:35
Çözüldü 
kardeş rahatsız ediyorum ama formda ben onu tıklamadan göremezyim tabloda tarihi görünce otomatik atsın o olmazmı


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Eğer Fonksiyonu İle Gizle Göster Hk. serkan1985 3 158 23/02/2018, 11:07
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 368 03/06/2017, 22:11
Son Yorum: cemre1970
Çözüldü Access veritabanını MSSQL YADA MYSQL'e Aktarma IceMan7 4 821 05/02/2017, 13:25
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Açılan Kutu aramalarına hepsi yada tümü seçeneği eklemek Yunus Bozkurt 8 1.270 06/09/2016, 17:55
Son Yorum: Yunus Bozkurt
Çözüldü Eğer Kiracı varsa kiracı ismi gelmesi yenginoglu 3 541 30/05/2016, 14:10
Son Yorum: yenginoglu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.