Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2012 11:05
Konu Sahibi
blake33
Yorumlar
6
Okunma
2132
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

blake33

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
57
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
26/01/2018,10:44
Çözüldü 
Yaptığım çalışmada günlerin değerini otomatik yazdırmak istiyorum örneğin formda gün pazartesi ise otomatik olarak 16 yazdırmak istiyorum nasıl yapabilirim
Ek Dosyalar
Röntgen.rar
[152.27 KB]


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.120
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Örneğinizi eklemeniz ilk adım olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
05/12/2017,16:58
Çözüldü 
Deger tablosundan güne karşılık gelen deger Form1 de gösteriliyor.


Ek Dosyalar
Röntgen.rar
[114.38 KB]


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

blake33

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
57
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
26/01/2018,10:44
Çözüldü 
çok teşekkür ederim kardeş benim istediğim tablodaki değer bölümüne otomatik yazdırabilirmiyiz


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
05/12/2017,16:58
Çözüldü 
Yazdırabilirsiniz,
Bir buton ekleyin ve butonun olay yordamına
docmd.runsql "UPDATE Deger SET Deger=" & Metin2 & " WHERE Gün='" & Liste0 & "'"
yazın.
Metin2 ye yazacağınız değer tabloda güncellenir.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

blake33

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
57
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
26/01/2018,10:44
Çözüldü 
kardeş rahatsız ediyorum ama formda ben onu tıklamadan göremezyim tabloda tarihi görünce otomatik atsın o olmazmı


blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Eğer Fonksiyonu İle Gizle Göster Hk. serkan1985 3 106 23/02/2018, 11:07 serkan1985
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 324 03/06/2017, 22:11 cemre1970
Çözüldü Access veritabanını MSSQL YADA MYSQL'e Aktarma IceMan7 4 768 05/02/2017, 13:25 atoz112
Çözüldü Açılan Kutu aramalarına hepsi yada tümü seçeneği eklemek Yunus Bozkurt 8 1.155 06/09/2016, 17:55 Yunus Bozkurt
Çözüldü Eğer Kiracı varsa kiracı ismi gelmesi yenginoglu 3 522 30/05/2016, 14:10 yenginoglu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.