Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/12/2010 19:08
Konu Sahibi
enesgunes12
Yorumlar
26
Okunma
7305
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

enesgunes12

Aktivasyon Bekleyen
 Belirtilmemiş
 6
 26
 20/09/2010
 Edirne
 
 Ofis 2003
 25/01/2011,19:05
Çözüldü 
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola. Hasta kayıt formundaki bilgileri girip bir buton aracılıgı ile liste kutusuna eklemek istiyorum.Ugraştım ama yapamadım.Bir de siz bakarsınız memnun olurum.. Saygılar



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın enesgunes;
Bence daha oraya gelmeden yapacağın çok şey var. Örneğin tablo yapısı. Diyelimki şahıs bir değil de 3 tane aldı. Velev ki aldığı ilaçlardan biri de flakon(iğne) olsun ve 7 adet olsun. Tablonun bu yapısıyla nasıl tutacaksın?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

enesgunes12

Aktivasyon Bekleyen
 Belirtilmemiş
 6
 26
 20/09/2010
 Edirne
 
 Ofis 2003
 25/01/2011,19:05
Çözüldü 
Sn Hayri16;
Teşekkürler cevabınız için. Duzeltme şansınız varmı acaba bu yolla ogrenmiş olurum.Bu olursa çok makbule geçer.Saygılar..



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Tabiki var.
Sanırım bu size ödev için verilen bir proje. yanılıyor muyum?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

enesgunes12

Aktivasyon Bekleyen
 Belirtilmemiş
 6
 26
 20/09/2010
 Edirne
 
 Ofis 2003
 25/01/2011,19:05
Çözüldü 
Sayılır.



Kullanici Avatari

erdem55

Aktif Üye
 38
 7
 54
 13/03/2009
3
 Samsun
 
 Ofis 2007
 21/05/2018,14:06
Çözüldü 
(27/12/2010 19:08)enesgunes12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola. Hasta kayıt formundaki bilgileri girip bir buton aracılıgı ile liste kutusuna eklemek istiyorum.Ugraştım ama yapamadım.Bir de siz bakarsınız memnun olurum.. Saygılar

Birkaç yerini düzeltip yeni halini ekledim. İnceleyip geri dönermisiniz acaba?
Bu arada syn Hayri16 güzel bir noktaya temas etmiş. Ben sadece istediğiniz bölümü yapmak için bazı düzeltmeler ekledim. Tablo yapısı vs düzeltmedim.


erdem55, 12-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dlokkup Olmadan Alana Veri Çekmede Sorun. Oğuz Türkyılmaz 16 455 12/12/2018, 10:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Rapor Kenar Boşluklarında Sorun alperalper 2 138 05/12/2018, 11:32
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 562 22/04/2018, 16:03
Son Yorum: dabanli
Çözüldü Worde Aktarmada Sorun hs1987 3 341 07/02/2018, 10:54
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Türkçe Karakter Sorun Mu? katmer 2 455 30/07/2017, 18:52
Son Yorum: katmer

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.