Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/12/2013 19:47
Konu Sahibi
mahmut18
Yorumlar
9
Okunma
2096
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

mahmut18

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
64
9
18/12/2013
20
Çankırı
Ofis 2010
06/02/2016,01:16
Merhabalar yeni kayıt olduğum sitede ilk sorum dreamwiever ile iyi bir web sitesi yapılabilir mi ?


Cevapla

boolean_

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
531
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
18/09/2017,12:57
Elbette yapılabilir. Ancak unutmamak gereken asıl konu kullandığınız derleyici programlar değil kullandığınız web programlama dili. İyi bir web sayfası için asp, .net, php gibi programlama dillerinden en az bir tanesine hakim olmak gerekli...


Cevapla

mahmut18

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
64
9
18/12/2013
20
Çankırı
Ofis 2010
06/02/2016,01:16
Bize Html komutları silverlight ve c# bilgileri öğretildi şuanda sadece c# bilgimin iyi olduğunu düşünüyorum asp.net yakın duruyor freamwiever örnek sitelerine baktığımda pek içi açıcı görmedim sadece yazılar var Benim resim galerisi oluşturmam gerekiyor bir pastahane web sitesi örneği yapmak istiyorum dreamwiever yeterli olur mu ?


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Kavramları karıştırmışsınız önce onu düzeltmek lazım. Dremweaver veya Notepad++ vs. fark etmez sitenin önce Html tabanlı olarak iskeletinin yapılması lazım. Ek olarak Css ve Js ile daha güçlü/estetik bir arayüzünüz olabilir. Bu arayüzün yapılmasında Dreamweaver olmuş başka bir şey olmuş fark etmez.

Eğer resimleri sadece bir kere ekleyecek ve o şekilde bırakacaksanız Asp.Net vs. gerek yok. Html tarafında img tagı ile resimleri gösterirsiniz. Eğer ki istediğiniz dinamik bir resim galerisi ise yani resimleri ekleme, silme gibi işleri her defasında kod (HTML) tarafında yapmadan bir editör aracılığı ile yapmak isterseniz o zaman Asp.Net, Php gibi sunucu taraflı bir yapı kullanmanız gerekir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

boolean_

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
531
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
18/09/2017,12:57
Alpeki hocamın da belirttiği gibi eğer resimler bir kerelik yüklenecekse Html ile basit bir iki script eklenerek sorun çözülebilir ancak dinamik bir yapı oluşturulacak ve bir yönetim paneli ile bilgi ve resimler güncellenecekse asp .net veya php gibi bir yapı ile geliştirmek zorundasınız.


Cevapla

mahmut18

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
64
9
18/12/2013
20
Çankırı
Ofis 2010
06/02/2016,01:16
Anladım peki asp.net de görsellik olarak zayıf olmaz mı tablolar da biraz sıkıntı yaşıyorum hiçbir şey düzgün durmuyor photoshopta yaptığımız bir banner a asp.net e aktarım üzerinde oynama yapabilirmiyiz mesala menü oluştursak photoshopdan bunu asp.net de kullanabilir miyiz


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dreamwiever ilk websitem mahmut18 13 3.531 29/12/2013, 13:40 mahmut18
  Photoshop ve Dreamwiever mahmut18 9 2.289 25/12/2013, 15:37 mahmut18

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.