dosya isimlerini oluşturma tarihleri ile birlikte almak
Tarih
08/03/2012 15:06
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
15
Okunma
2833
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
klasör altındaki dosyaların son tarihli olanı almak istiyorum
kullandığım program yedek alırken isimlendirmeyi güya tarihe göre yapıyor
ama
2012-3-8-9-22.ahbs adlı dosya saat 9 u 22 geçe oluşturulmuş
2012-3-8-12-56.ahbs ise 12 yi 56 geçe oluşturulmuş
fakat alfabetik sıralamada büyükten küçüğe sıralarken
ilk dosya daha büyükmüş gibi algılanıyor
bu yüzden klasör altındaki dosyaları tabloya çekerken oluşturulma tarihlerini de almam lazım
şimdi eklediğim örnekte dosyaları tabloya kaydediyor
ama oluşturulma tarihlerini kaydetmiyor

https://www.accesstr.net/konu-dosyalari-...almak.html
https://www.accesstr.net/konu-dosyalari-...oldur.html

bu linklerdeki örneklerde ise tabloya dosya tarihleride alınıyor

benim istediğim ise bu mesaja eklediğim örnektede dosyaların oluşturulma tarihlerinin de alınması
yardımlarınız için çok teşekkürler

Ek Dosyalar
Dosya.zip
[15.59 KB]

@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,20:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
2012-3-8-9-22.ahbs yi oluşturan komut seti gerekli...

Yıl , Ay , Gün , Saat , Dakika yı formatlı yaparsanız sorun kalmaz...

Format (Yıl,"0000")
Format (Ay,"00")
Format (Gün,"00")
Format (Saat,"00")
Format (Dakika,"00")

yapınız...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ama benim böyle bir şansım yok
çünkü ücretli olarak kullandığım program yedek dosya isimlerini kendisi oluşturuyor
yani bunda benim herhangi bir tasarrufum olması mümkün değil
ben sadece klasör altında oluşturulmuş olan dosya isimlerini tabloya alıp işleme tabii tutuyorum
@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,20:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Klasördeki dosya isimlerini tabloya alıyormu ?

Eğer alıyorsa o tabloyu eklerseniz onun üzerinde işlem yapılabilir...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
linkleri verilenler
hem dosya ismini hem dosya tarihlerini alıyor
eklediğim örnekte ise sadece dosya adını alıyor
@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,20:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Dosya isimleri ve tarihleri alınmış bir örnek ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Web Den Satır Sayısı Belli Olmayan Tablodan Veri Almak stringeer 2 58 Dün, 08:18 stringeer
  Formda Komut Düğmesi Sihirbazında Makro Yerine Olay Yordamı Oluşturma bentürk 6 83 24/02/2017, 13:23 bentürk
  Veri Güncelleme ve Tarihçe Oluşturma Doğan Uludüz 4 111 13/02/2017, 18:55 Doğan Uludüz
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 96 08/02/2017, 20:13 m_demir
  Dinamik Excel İle Sorgu Cevabı Almak dufrety 6 78 08/02/2017, 13:02 dufrety


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya