Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/03/2012 15:06
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
15
Okunma
3607
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
klasör altındaki dosyaların son tarihli olanı almak istiyorum
kullandığım program yedek alırken isimlendirmeyi güya tarihe göre yapıyor
ama
2012-3-8-9-22.ahbs adlı dosya saat 9 u 22 geçe oluşturulmuş
2012-3-8-12-56.ahbs ise 12 yi 56 geçe oluşturulmuş
fakat alfabetik sıralamada büyükten küçüğe sıralarken
ilk dosya daha büyükmüş gibi algılanıyor
bu yüzden klasör altındaki dosyaları tabloya çekerken oluşturulma tarihlerini de almam lazım
şimdi eklediğim örnekte dosyaları tabloya kaydediyor
ama oluşturulma tarihlerini kaydetmiyor

https://www.accesstr.net/konu-dosyalari-...almak.html
https://www.accesstr.net/konu-dosyalari-...oldur.html

bu linklerdeki örneklerde ise tabloya dosya tarihleride alınıyor

benim istediğim ise bu mesaja eklediğim örnektede dosyaların oluşturulma tarihlerinin de alınması
yardımlarınız için çok teşekkürler

Ek Dosyalar
Dosya.zip
[15.59 KB]


@benbendedeilem
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,17:01
Çözüldü 
2012-3-8-9-22.ahbs yi oluşturan komut seti gerekli...

Yıl , Ay , Gün , Saat , Dakika yı formatlı yaparsanız sorun kalmaz...

Format (Yıl,"0000")
Format (Ay,"00")
Format (Gün,"00")
Format (Saat,"00")
Format (Dakika,"00")

yapınız...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ama benim böyle bir şansım yok
çünkü ücretli olarak kullandığım program yedek dosya isimlerini kendisi oluşturuyor
yani bunda benim herhangi bir tasarrufum olması mümkün değil
ben sadece klasör altında oluşturulmuş olan dosya isimlerini tabloya alıp işleme tabii tutuyorum


@benbendedeilem
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,17:01
Çözüldü 
Klasördeki dosya isimlerini tabloya alıyormu ?

Eğer alıyorsa o tabloyu eklerseniz onun üzerinde işlem yapılabilir...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
linkleri verilenler
hem dosya ismini hem dosya tarihlerini alıyor
eklediğim örnekte ise sadece dosya adını alıyor


@benbendedeilem
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,17:01
Çözüldü 
Dosya isimleri ve tarihleri alınmış bir örnek ekleyiniz...


Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql İle İlişkili Combobox Oluşturma tsots 8 342 09/09/2017, 04:13 ozanakkaya
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 1.068 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 475 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Firma Cari Hesap Listesi Oluşturma Hk. ALTANs 2 210 09/06/2017, 12:16 ALTANs
Çözüldü Siparişleri Detaylı Sorgu Oluşturma U.ALTUN 3 427 30/05/2017, 14:54 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.