ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/03/2012 00:02
Konu Sahibi
serdar_20
Yorumlar
7
Okunma
1798
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

serdar_20

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
190
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/08/2017,00:05
Çözüldü 
Merhabalar;
Ekteki örnekte form1'de bulunan toplam miktar hanesini; formda bulunan hesapla butonuna tıklayınca Dlookup ile sorgudan alıyorum. Sorunum ilgili butona tıklayınca sadece bir tane stok numara için hesaplama yapıyor.
İlgili kodu stok metin kutusu çıkıldığı olayına yazmayı denedim bu seferde formun başından sonuna kadar enter ile geçmek gerekti.
Hesapla butonuna tıklayınca bütün stoklar için tek seferde toplam miktar hanelerini nasıl getirebilrim? Yardımcı olursanız sevinirim.



Ek Dosyalar
DLOOKUP.rar
[17.28 KB]


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
16/11/2017,23:13
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   DLOOKUP.rar (Dosya Boyutu: 23,74 KB / İndirme Sayısı: 21)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

serdar_20

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
190
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/08/2017,00:05
Çözüldü 
Sayın POWER öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Eklediğiniz dosyada butona tıklayınca eğer yanlış anlamadıysam formun kayıt kaynağı miktarlar sorgusu oluyor. Ben dosyayı örnek olarak eklemiştim. Normalde toplam miktar hanesi gibi 6 hane daha var ve hepsini farklı sorgulardan Dlookup ile alıyorum sonrasında bu formu rapora döküyorum. Yazdığınız kodu diğer metin kutuları için uygulayabilir miyiz?
Uygulamanın orjinalini yükleme imkanım yok. Ama örnek isterseniz yarın bahsettiğim sorgulara ve metin kutularına benzer şekilde bir örnek ekleyebilirim.
İyi çalışmalar.


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
16/11/2017,23:13
Çözüldü 
Olmaz

En az 3 sorgudan ne alınacaksa biraz daha detaylı örnek ekle halledelim...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

serdar_20

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
190
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/08/2017,00:05
Çözüldü 
Örneği yarın ekleyeceğim ilginiz için teşekkür ederim.


Cevapla

serdar_20

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
190
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/08/2017,00:05
Çözüldü 
Merhabalar;
Örneğe mıktar2 adında bir sorgu daha ekledim. Form1 de stok metin kutusu çıkıldığında olayına Dlookup kodunu ekledim. Uygulamam şuan bu şekilde işimi görüyor ama her seferinde enter ile bütün stokları geçmektense ilgili miktarları bir butona basınca almak istiyorum. Ayrıca bugün iş yerinde tekrar baktım, formda 9 tane metin kutusuna 3 tane farklı sorgudan(her sorguda farklı tabllardan veri alıyor.) veri alıyorum. Tekrar bakabilirseniz sevinirim.



Ek Dosyalar
DLOOKUP.rar
[14.42 KB]


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 450 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 164 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 327 05/10/2017, 14:38 anno
Çözüldü Dlookup Hk. serkan1985 2 118 23/09/2017, 15:32 serkan1985
Çözüldü 4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 1.287 22/04/2017, 19:51 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.