Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/01/2010 21:42
Konu Sahibi
nacar
Yorumlar
3
Okunma
2037
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

nacar

Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... A....
24
7
07/01/2010
0
Çorum
Ofis 2007
18/10/2017,13:17
Çözüldü 
Mrb arkadaşlar çözemediğim bir sorunum var ben çok uğraştım çözemedim.
bir bordro hazırlıyorum. tc kimlik no ve gündelikler kısmında Dlookup işlevini kullandım. Dlookup u kullanınca toplama hatası veriyo.
dlookup işlevini kaldırmadan toplama işlemini nasıl yaparım.
şimdiden teşükker ederim. herkese..
Arkadaşlar sorunumu geri çekiyorum. sledgeab 'in 19-10-2009 tarihli vermiş olduğu yazıdaki açıklama ve Karaelmas adlı örnekle sorunumu çözdüm. Dlookup özelliğini kullanmadan 2,3,4 üncü satırlara veri getirme işi çözülünce toplama işlemi sorunuda çözüldü.
Teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   rebuilt.örnek.rar (Dosya Boyutu: 41,74 KB / İndirme Sayısı: 40)
nacar, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.995
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:45
Çözüldü 
sayın nacar işin başındayken ve ileride sıkıntı çekip geri dönmemek için tavsiyem tablolarınızı tekrar gözden geçirin tablolarınız iyi tasarlanmamış,örneğin kişi bilgileriniz hem KİŞİBİLGİLER hemde BORDO bilgilerinde adı ve TC olarak var bunlardan birini kullanmalısın ,bu konuda gormumuzda hemen hemen her örnekte bu ilişkileri gösterin örnekler var lütfen dikkat edin,tablolarınızı tekrar düzenleyin,toplamlar çok basit şeyler onları yaparız,önemli olan tablo tasarımıdır,formumuzda bulunan acces derslerini aratıp bulun ve öğrenin derim.. kolay gelsin


Cevapla

nacar

Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... A....
24
7
07/01/2010
0
Çorum
Ofis 2007
18/10/2017,13:17
Çözüldü 
uyarınız için teşekkür ederim sayın C*E*L*O*Y*C*E....
bu konuda daha dikkatli davranım.


nacar, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:01
Çözüldü 
Sn nacar başkalarının da faydalanması için linki ekliyorum. Saygılar...

https://www.accesstr.net/attachment.php?aid=5101

https://www.accesstr.net/konu-acilan-kut...up+olmadan


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 413 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 151 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 166 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Dlookup Hk. serkan1985 2 109 23/09/2017, 15:32 serkan1985
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 246 11/07/2017, 16:08 derzulya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.