Dlookup hata veriyor
Tarih
26/08/2010 23:23
Konu Sahibi
immortal.lifes
Yorumlar
11
Okunma
2904
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
immortal.lifes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
dlookup ile verileri metin kutusuna getirmek istediğimde sürekli olarak hata veriyor. birçok farklı yol denedim ama çözemedim.

yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   servis formu - arıza kayıt.rar (Dosya Boyutu: 187,36 KB / İndirme Sayısı: 13)
immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bu konu ile ilgili bir çalışma yayınlamıştım. Sizin çalışmanızda her şey bu anlatıma uygun. 6 sütunlu bir açılan kutuda aradığınız tüm değerler var. Lütfen kimse yardım etmenden, örneğimi inceleyiniz ve kendiniz Dlookup alternatifi ile bu işi çözünüz. Kolay gelsin.

Not: Çalışmanızdaki Dlookup hatasına bakacak zamanım olmadı. Kusura bakmayın ama Dlookup 'ta ıstatcı olmaya da gerek yok. Anlattığım yöntem Dlookup 'tan çok daha hızlı ve pratiktir. İşte link: https://www.accesstr.net/konu-acilan-kut...madan.html
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Hangi form, hangi metin kutusu ??? Lütfen arkadaşlar kendi sorunuzun hızlı çözülmesi için bu ayrıntılara artık dikkat edelim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

immortal.lifes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
mehmet hocam çalışmalarınızı sürekli takip ediyorum. dediğiniz örneğe uygun olarak hazırladım fakat aynı hatayı ordada verdi.

alpeki99 hocam, ayrıntıyı atlamışım.

servis arıza kayıt formundaki bayi ad kutucuğunda hata alıyorum.
immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Çalışmanızda ole server veya activex hatası uyarısı alıyorum. Farklı dilde hazırlanmış bir dosyadan mı yola çıkıldı? Veya çok fazla uğraşılmış dosyalarda bu hata oluşur. Bunu düzeltmek için boş bir mdb dosyasına tüm nesneleri aldım ama yine de hata düzelmedi. İlginç bir durum. Üzerinde çalışmak gerek...Garip bir hata...
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

immortal.lifes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
farklı uygulamalarda daha önceden yaptığım bişeydi ama bu uygulamada çıkamadım işin içinden. dediğiniz gibi Dlookup olmadan diğer yöntemle denedim yine aynı hata geldi.
immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Microsoft Comm Control 6.0 (SP6) ActiveX'ni eklerken hata sertac76 8 427 30/03/2017, 14:55 sertac76
  Tabloya Veri Eklerken Hata Alıyorum pelitt 3 124 26/03/2017, 01:48 pelitt
  Lisanslama Programında Hata hknct 8 174 16/03/2017, 11:04 hknct
  Liste Kutusundan Secim Yapılınca 2. Secimde Hata murat dikme 6 162 25/02/2017, 18:53 murat dikme
  Liste Kutusunda Seçim Yapınca Hata İletisi murat dikme 2 108 24/02/2017, 18:33 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status