Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/08/2010 23:23
Konu Sahibi
immortal.lifes
Yorumlar
11
Okunma
3216
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

immortal.lifes

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
dlookup ile verileri metin kutusuna getirmek istediğimde sürekli olarak hata veriyor. birçok farklı yol denedim ama çözemedim.

yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   servis formu - arıza kayıt.rar (Dosya Boyutu: 187,36 KB / İndirme Sayısı: 13)
immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Bu konu ile ilgili bir çalışma yayınlamıştım. Sizin çalışmanızda her şey bu anlatıma uygun. 6 sütunlu bir açılan kutuda aradığınız tüm değerler var. Lütfen kimse yardım etmenden, örneğimi inceleyiniz ve kendiniz Dlookup alternatifi ile bu işi çözünüz. Kolay gelsin.

Not: Çalışmanızdaki Dlookup hatasına bakacak zamanım olmadı. Kusura bakmayın ama Dlookup 'ta ıstatcı olmaya da gerek yok. Anlattığım yöntem Dlookup 'tan çok daha hızlı ve pratiktir. İşte link: https://www.accesstr.net/konu-acilan-kut...madan.html


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:50
Çözüldü 
Hangi form, hangi metin kutusu ??? Lütfen arkadaşlar kendi sorunuzun hızlı çözülmesi için bu ayrıntılara artık dikkat edelim.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

immortal.lifes

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
mehmet hocam çalışmalarınızı sürekli takip ediyorum. dediğiniz örneğe uygun olarak hazırladım fakat aynı hatayı ordada verdi.

alpeki99 hocam, ayrıntıyı atlamışım.

servis arıza kayıt formundaki bayi ad kutucuğunda hata alıyorum.


immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Çalışmanızda ole server veya activex hatası uyarısı alıyorum. Farklı dilde hazırlanmış bir dosyadan mı yola çıkıldı? Veya çok fazla uğraşılmış dosyalarda bu hata oluşur. Bunu düzeltmek için boş bir mdb dosyasına tüm nesneleri aldım ama yine de hata düzelmedi. İlginç bir durum. Üzerinde çalışmak gerek...Garip bir hata...


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

immortal.lifes

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
farklı uygulamalarda daha önceden yaptığım bişeydi ama bu uygulamada çıkamadım işin içinden. dediğiniz gibi Dlookup olmadan diğer yöntemle denedim yine aynı hata geldi.


immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 135 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Dlookup Hk. serkan1985 2 107 23/09/2017, 15:32 serkan1985
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 238 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 287 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 254 02/07/2017, 15:12 damacanasu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.