Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/05/2012 18:47
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
2
Okunma
1230
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kokotuna

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
01/06/2017,09:32
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar ;
aşağıdaki fonksiyona TABAKANO = "1" durumunu nasıl ekleyebilirim?
Ti değerini sismik çalışma adı s1 ve Tabakano 1 deki değerden alıcak şekilde

Visual Basic Code
DERİNLİK = DLookup("[Ti]", "[SİSMİK]", SİSMİKÇALIŞMAADI = "S1")  



Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Merhaba

SQL Code
DERİNLİK=DLookUp("[Ti]";"SİSMİK";"[SİSMİKÇALIŞMAADI]='S1' And [TABAKANO]=1")


Deneyiniz


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

kokotuna

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
01/06/2017,09:32
Çözüldü 
teşekkürler elinize sağlık...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 401 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 142 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 162 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Dlookup Hk. serkan1985 2 107 23/09/2017, 15:32 serkan1985
Çözüldü Formda Butona Say Komutu Ekleme ramazanemrullah 7 478 23/06/2017, 21:21 ramazanemrullah

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.