DlookUp fonksiyonuna bir kıriter daha ekleme
Tarih
09/05/2012 18:47
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
2
Okunma
1120
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar ;
aşağıdaki fonksiyona TABAKANO = "1" durumunu nasıl ekleyebilirim?
Ti değerini sismik çalışma adı s1 ve Tabakano 1 deki değerden alıcak şekilde

Visual Basic Code
DERİNLİK = DLookup("[Ti]", "[SİSMİK]", SİSMİKÇALIŞMAADI = "S1")  



Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba

SQL Code
DERİNLİK=DLookUp("[Ti]";"SİSMİK";"[SİSMİKÇALIŞMAADI]='S1' And [TABAKANO]=1")


Deneyiniz

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
teşekkürler elinize sağlık...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dolar Kuru Ekleme mharman 3 109 19/05/2017, 16:16 mharman
  Formda Resim Ekleme mharman 4 137 13/05/2017, 19:29 mharman
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 539 12/04/2017, 19:21 uMits
  Altveri Tablosu Ekleme access acemisi 9 244 21/03/2017, 21:07 access acemisi
  metin içine değişken ekleme Uğur Candan 5 295 14/03/2017, 15:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status