Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/08/2009 14:56
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
5
Okunma
3796
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ancyra

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Devexpress'te Gridcontrol'ü veri tabanına nasıl bağlıyabilirim.



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
DataController,Data Source

Kod içinde de mühale edebilirsin


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ancyra

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Sub verigoster()
Dim dv As OleDbDataAdapter
dv = New OleDbDataAdapter("select * from muadil", b)
Dim ds As New DataSet
dv.Fill(ds, "muadil")
grdmuadil.DataSource = ds.Tables("mobil")
End Sub

databaseye bağlantıyı yaptım ama Form_load' verigoster siye eklediğimde gridcontrol görülüyor ama içindeki bilgiler görülmüyor. eksik yaptığım bir yermi var acaba.
Dosyayı eklesem bir bakabilirmisiniz?



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
muadil,mobil?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ancyra

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
burdaki muadil databasedeki tablo adı
mobil'de tablo içindeki bir alan
burda yapmak istediğim benim bir gridcontrol oluşturarak çeşitli madeni yağ firmalarının ürünlerinin karşılıklarını görmek bir nevi muadil cetveli gibi olacak.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Çözüldü 
Günceldir arkadaşlar.. Konu cevaplanmayı bekliyor.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb.Net ile access veri tabanina resim ekleme ve resim görüntüleme umutakkaya 6 3.976 18/06/2014, 11:45 umutakkaya
Çözüldü Studio 2008 İle Hosttaki Veri Tabanına Bağlanma ~~KaG~~ 3 2.509 14/06/2011, 22:05 ~~KaG~~
Çözüldü Combobox acces veri tabanına kayıt..? xkrc 2 1.750 21/04/2011, 11:51 xkrc
Çözüldü vb.Net ile access veri tabanına kayıt cutefox 11 12.339 20/04/2011, 19:35 qroniq_wqha
Çözüldü Dev-express Gridcontrol listesini textboxlarda gösterme??? ancyra 4 3.600 17/10/2009, 20:38 mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.