Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/08/2009 14:56
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
5
Okunma
3954
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ancyra

Aktivasyon Bekleyen
 37
 60
 27
 01/07/2009
 Kayseri
 
 Ofis 2003
 16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Devexpress'te Gridcontrol'ü veri tabanına nasıl bağlıyabilirim.



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
DataController,Data Source

Kod içinde de mühale edebilirsin


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ancyra

Aktivasyon Bekleyen
 37
 60
 27
 01/07/2009
 Kayseri
 
 Ofis 2003
 16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Sub verigoster()
Dim dv As OleDbDataAdapter
dv = New OleDbDataAdapter("select * from muadil", b)
Dim ds As New DataSet
dv.Fill(ds, "muadil")
grdmuadil.DataSource = ds.Tables("mobil")
End Sub

databaseye bağlantıyı yaptım ama Form_load' verigoster siye eklediğimde gridcontrol görülüyor ama içindeki bilgiler görülmüyor. eksik yaptığım bir yermi var acaba.
Dosyayı eklesem bir bakabilirmisiniz?



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
muadil,mobil?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ancyra

Aktivasyon Bekleyen
 37
 60
 27
 01/07/2009
 Kayseri
 
 Ofis 2003
 16/06/2010,10:59
Çözüldü 
burdaki muadil databasedeki tablo adı
mobil'de tablo içindeki bir alan
burda yapmak istediğim benim bir gridcontrol oluşturarak çeşitli madeni yağ firmalarının ürünlerinin karşılıklarını görmek bir nevi muadil cetveli gibi olacak.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 219
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 15/12/2018,08:54
Çözüldü 
Günceldir arkadaşlar.. Konu cevaplanmayı bekliyor.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Vb.Net ile access veri tabanina resim ekleme ve resim görüntüleme umutakkaya 6 4.408 18/06/2014, 11:45
Son Yorum: umutakkaya
Çözüldü Studio 2008 İle Hosttaki Veri Tabanına Bağlanma ~~KaG~~ 3 2.613 14/06/2011, 22:05
Son Yorum: ~~KaG~~
Çözüldü Combobox acces veri tabanına kayıt..? xkrc 2 1.816 21/04/2011, 11:51
Son Yorum: xkrc
Çözüldü vb.Net ile access veri tabanına kayıt cutefox 11 12.851 20/04/2011, 19:35
Son Yorum: qroniq_wqha
Çözüldü Dev-express Gridcontrol listesini textboxlarda gösterme??? ancyra 4 3.724 17/10/2009, 20:38
Son Yorum: mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.