Dev-express gridcontrolde GroupRow şeklinde gösterme??
Tarih
10/09/2009 16:23
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
6
Okunma
2838
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Dev-expresste gridcontrolde nasıl masterview şeklinde göstermek için nasıl bir kod yazmalıyım?. Örnek vermek gerekirse aşağıdaki resim gibi...

resim
Cevapla

cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sanırım bununla ilgili kod değilde, database'e ait diagrams olayında ilişkileri kurmanız yeterli olacaktır diye biliyorum.
Cevapla

ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
3 gündür araştırdım birşey bulamadım cüneyt bey. Ama dikkat ettim hep kodlarla alakalı tabi gridcontrol desingdende ayarları var. Dikkat ettiğim kadarıyla grid controlün birini Masterview diğerinide detailview olarak belirliyoruz. Benim bağlantı şeklim class.vb den kod ile Access tablo databasesine bağlantı kuruyorum.
internetteki örnekler hep databinding bağlantısı şeklinde var bende onu hiç beceremiyorum. Çünkü daha vb.net te çok yeniyim.
Cevapla

cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
inşallah akşam evdeki bilgisayar örneklerinden bakıp cevap yazmaya çalışırım. veya yarın akşam. bununla ilgili kodlarım vardı sanırım.
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Add level diyeceksiniz
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kesinlikle diagram oluşturulacak ve datagrid nesnesine eklendiği zaman zaten alt veri ile birlikte eklenmiş oluyor. ancak görüntüdeki gibi form şeklinde değilde alt veri şeklinde açılır.
bir başka olayda node şeklinde yapılabilir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Textboxta Yapılan Aramayı Datagridde Gösterme sngl07 10 2.965 27/04/2013, 13:20 sngl07
Çözüldü Veri Tabanı Bağlanma ve Gösterme Yardım gkhn_visual 4 2.015 15/12/2011, 10:41 Fibelin81
Çözüldü iki formu dll dosyasinda gösterme Yakut 1 1.589 25/06/2010, 12:06 ogulcan92
Çözüldü Menu çubuğunu üstte gösterme? ancyra 4 2.372 20/08/2009, 17:05 ancyra


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status