Denetim kaynağı uzunluk problemi
Tarih
12/01/2011 23:04
Konu Sahibi
Mehmet_Akif
Yorumlar
9
Okunma
2508
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Mehmet_Akif
sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese iyi çalışmalar;
Arkadaşlar benim iki sorum olacak.
1- Aşağıdaki değeri GECİKME ZAMMI metin kutusunun denetim kaynağına yazdım. Gördüğünüz gibi çok uzun bunun bir sakıncası olabilir mi. Yani ilerde hata verebilir mi ?
2- Aşağıdaki kodun toplamını formun alt bilgisine toplamını aldımak istiyorum. ama hata veriyor. şu şekilde yazıyorum;

=Topla(...)

üç nokta olan yere yazıyorum ama hata# yazıyor.

=nz(IIf(DateDiff("m";[SON ÖDEME TARİHİ];Date())>0;IIf((((([SON ENDEKS]-[İLK ENDEKS])*IIf([ABONE TURU]="MESKEN";2;IIf([ABONE TURU]="İŞYERİ";4;IIf([ABONE TURU]="KURUM";6;0))))+(([SON ENDEKS]-[İLK ENDEKS])*(IIf([ABONE TURU]="MESKEN";5;0)))+((([SON ENDEKS]-[İLK ENDEKS])*IIf([ABONE TURU]="MESKEN";2;IIf([ABONE TURU]="İŞYERİ";4;IIf([ABONE TURU]="KURUM";6;0))))*([KDV ORANI])))-([ÖDENEN]))>0;(((([SON ENDEKS]-[İLK ENDEKS])*IIf([ABONE TURU]="MESKEN";2;IIf([ABONE TURU]="İŞYERİ";4;IIf([ABONE TURU]="KURUM";6;0))))+(([SON ENDEKS]-[İLK ENDEKS])*(IIf([ABONE TURU]="MESKEN";5;0)))+((([SON ENDEKS]-[İLK ENDEKS])*IIf([ABONE TURU]="MESKEN";2;IIf([ABONE TURU]="İŞYERİ";4;IIf([ABONE TURU]="KURUM";6;0))))*([KDV ORANI])))-([ÖDENEN]))*([ G ZAMMI ORANI]*DateDiff("m";[SON ÖDEME TARİHİ];Date()))));0)




Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Örnek lütfen. Belki farklı çözümler üretilebilir.
Cevapla

Mehmet_Akif
sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örneği ekledim hocam birde siz inceleyin ama benim kod bilgim olmadığı için ben bu şekilde yaptım..


Ek Dosyalar
.rar   Su_tahsilat__prog..rar (Dosya Boyutu: 40,44 KB / İndirme Sayısı: 14)
Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Bende bugün senin IIF ' e iyice alıştığını düşünüyordum Img-grin VBA'da kod yazmaya alışman iyi olur.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Mehmet_Akif
sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
üstad Haklısın ama fazla zaman ayıramıyorum özellikle bugünlerde. Yıl sonu işlemleri, yeni yıla devirler falan çok yoğunuz. Aslında kod yazmayı öğrenmeyi herkesten çok istiyorum. Bizim yaptığımız amele işi farkındayım ama. Şimdilik böyleIcon_rolleyes
Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın Mehmet Akif ;
Yukarıdaki gibi yazıyorsan bir de select.. case yi araştır derim.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  64 Bit Ofiste MouseHook, MouseWheel Problemi zzr 4 71 18/02/2017, 09:48 zzr
  #Hata ve #Boyut! Problemi kadirdursun 8 157 11/01/2017, 12:29 kadirdursun
  Access 2016 - Grafik Problemi av.fatihberber 5 267 07/01/2017, 14:53 av.fatihberber
Star Form Açıldığında "Parametre Değerini Gir" Problemi rmznaydemr 5 260 13/12/2016, 22:06 atoz112
  Form Açıldığında Yeni Kayda Gitme Problemi ferhatozge 6 317 30/11/2016, 15:53 ferhatozge


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya