Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2010 17:01
Konu Sahibi
kenanh
Yorumlar
6
Okunma
2534
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kenanh

Üye
 37
 5
 18
 05/04/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 26/04/2018,11:39
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar, A formunda bulunan A.text içerisinde bulunan değeri A formun üzerinde bulunan butona bastığımda B formunda bulunan A.listbox içerisine taşımak istiyorum. Yani form açılsın istediğim değer istediğim yerde çıktsın. şimdiden teşekkürler.

FRM_PERSONEL formundan FRM_IZIN FORMUNA değer taşımak istiyorum. Örneğin izin oluştur butonuna bastığımda FRM_IZIN formu açılsın ve FRM_PERSONEL formundan ID ya da TC nosunu taşışın.


kenanh, 05-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/03/2019,12:49
Çözüldü 
Lütfen örnek ekleyiniz.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

kenanh

Üye
 37
 5
 18
 05/04/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 26/04/2018,11:39
Çözüldü 
1. mesaja ekledim.


kenanh, 05-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.973
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:45
Çözüldü 
Personel formundaki "İzin Oluştur" butonunun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
    Dim stDocName As String
    Dim stLinkCriteria As String

    stDocName = "FRM_IZIN"
    

    DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria
    Forms!FRM_IZIN!IZ_ID = Me.PER_ID


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/03/2019,12:49
Çözüldü 
Sn kenanh,

Ekteki dosyayı incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : TBL_IZIN dosyanızda TC_NO sayı tanımlı idi metin 11 olarak değiştirildi.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
Ol....
 38
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Sayın kenanh lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dlookup İşlevi İle Değer Getirmek adnan 4 206 09/02/2019, 18:56
Son Yorum: adnan
Çözüldü Metin Kutusuna Sayı Ve Rakamdan Oluşan Değer Aktarma akdemir1 2 120 03/02/2019, 22:11
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Birkaç Koşula Göre Değer Atama Ve Hesaplama xctr 5 182 24/01/2019, 14:05
Son Yorum: xctr
Çözüldü Toplu Ekleme Ara Değer Problemi hbal09 4 170 26/12/2018, 14:50
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Metin kutusuna değer girdikçe diğer metin kutusunun etkilenmesi bibib 2 148 14/12/2018, 01:31
Son Yorum: bibib

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.