Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2010 17:01
Konu Sahibi
kenanh
Yorumlar
6
Okunma
2489
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kenanh

Üye
 36
 18
 5
 05/04/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 26/04/2018,11:39
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar, A formunda bulunan A.text içerisinde bulunan değeri A formun üzerinde bulunan butona bastığımda B formunda bulunan A.listbox içerisine taşımak istiyorum. Yani form açılsın istediğim değer istediğim yerde çıktsın. şimdiden teşekkürler.

FRM_PERSONEL formundan FRM_IZIN FORMUNA değer taşımak istiyorum. Örneğin izin oluştur butonuna bastığımda FRM_IZIN formu açılsın ve FRM_PERSONEL formundan ID ya da TC nosunu taşışın.


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar(Dosya Boyutu: 115,75 KB / İndirme Sayısı: 4)
kenanh, 05-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Lütfen örnek ekleyiniz.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

kenanh

Üye
 36
 18
 5
 05/04/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2007
 26/04/2018,11:39
Çözüldü 
1. mesaja ekledim.


kenanh, 05-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.602
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:38
Çözüldü 
Personel formundaki "İzin Oluştur" butonunun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
    Dim stDocName As String
    Dim stLinkCriteria As String

    stDocName = "FRM_IZIN"
    

    DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria
    Forms!FRM_IZIN!IZ_ID = Me.PER_ID


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Sn kenanh,

Ekteki dosyayı incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : TBL_IZIN dosyanızda TC_NO sayı tanımlı idi metin 11 olarak değiştirildi.


Ek Dosyalar
.rar   örnek(7).rar(Dosya Boyutu: 133,83 KB / İndirme Sayısı: 10)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Sayın kenanh lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Bir Alana Değer Girilmesini Şart Koşmak. Oğuz Türkyılmaz 25 343 04/12/2018, 22:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Form Açılırken Nesneye Değer Atayamazsınız Hatası Oğuz Türkyılmaz 14 476 13/10/2018, 18:24
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Birleşik Değer Kutusuna Göre Vcard access acemisi 33 739 21/09/2018, 12:20
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Değer Seçince Diğer Satır Otomatik Olarak Gelsin. muslum_66 4 387 12/02/2018, 11:39
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Seçerek Değer Atamak alperadn01 2 261 02/01/2018, 21:33
Son Yorum: alperadn01

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444