Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili

DataGridWiewdeki listeyi yazıcıdan çıkarma

Tarih
25/01/2012 14:51
Konu Sahibi
Emre Ay
Yorumlar
0
Okunma
976
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Emre Ay
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
17/11/2011
0
25/01/2012,23:18
Exclamation 
vb.net Formumdaki datagridde listelenen listeyi yazıcıdan çıktı almak istioyurm ancak liste uzayınca sayfa sayısının artması gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz.
Rayof Şimdiden Çok teşkkürler Halay
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Cvp: Çıkarma Ve Gösterme Ayarı Yardımı boraday 3 1.243 17/10/2011, 22:30 Yandemir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status