Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/10/2011 15:38
Konu Sahibi
xfqemre
Yorumlar
2
Okunma
3154
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

xfqemre

Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
1
01/10/2011
0
06/10/2011,15:45
Çözüldü 
merhaba .
datagridview ekranında bulunan verilere toplama işlemi yaptırmak istiyorum.

satis isimli veri tablomda satistutar stununda bulunan tüm verileri toplamak istiyorum sonucuda label1.text e yazdırmak istiyorum.

nasıl yapabilirim ?


Cevapla

DUAYEN

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
16/03/2017,17:22
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz lütfen.


Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:xfqemre
Site içerisinde cevaplanmış kunular bölümünde sorunuz ile ilgili bir çok örnek var.Aşağıdaki linkte bulunan örnekte bunlardan bir tanesi.

Vb6 da düseyara


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Para birimi ile çıkarma işlemi xxihsidxx 2 836 20/09/2016, 18:56 atoz112
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 6.904 22/10/2014, 20:53 neronxp
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 4.969 02/04/2014, 22:54 gulsahozay
Çözüldü Datagriddeki Verileri Exele Aktarma sngl07 4 2.046 02/10/2013, 11:47 ogulcan92
Çözüldü insert into hatası nasıl düzeltilir? necati 8 6.021 27/02/2012, 21:29 benremix

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.