Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/04/2012 10:57
Konu Sahibi
windsson
Yorumlar
6
Okunma
3116
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

windsson

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
06/04/2012
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
11/03/2016,22:50
Çözüldü 
Merhabalar Arkadaşlar
Form1 ve Form2 olmak üzere 2 formum var
Form1 de oledb ile Access veri tabanına kayıt yapıyorum
Form2 de ise aynı tablodan dataset ile datagridview de listelemek istiyorum ancak program açıkken kaydettiğim verileri görebilmek için programı kapatıp tekrar açmam gerekiyor.
Dataseti clear() yapıyorum ancak yinede olmuyor
yardımcı olursanız sevinirim
iyi günler


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Örneği göremediğimiz için fikir yürütmemiz zor, ancak siz Vbnet ile DataGridView kullanımı ve özellikleri vb konuları incelediniz mi, belki faydası olur.


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Örnek Eklemediğiniz İçin Şu Şekilde Bir Varsayımda Bulunabilirim. Dataseti Temizleyin. Ve Yeniden Dataseti Yeniden Doldurun. Sorun Çözülcektir. Örnek Eklemiş Olsaydınız Daha Ayrıntılı Yardımcı Olurduk.


Cevapla

windsson

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
06/04/2012
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
11/03/2016,22:50
Çözüldü 
Pardon örneği eklemiş bulunmaktayım
dataset.clear() denedim ancak sonuç alamadım
Ek Dosyalar
ornek.rar


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Program Sürümden Kaynaklanan Hatadan Dolayı Örneğinizi İnceleyemiyorum.


Cevapla

windsson

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
06/04/2012
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
11/03/2016,22:50
Çözüldü 
(08/04/2012, 11:47)~~KaG~~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Program Sürümden Kaynaklanan Hatadan Dolayı Örneğinizi İnceleyemiyorum.

Office Sürümünü 2003 yaparak tekrar gönderiyorum umarım çalışır...
Ek Dosyalar
ornek2.rar


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.NET Metin Belgesinden Çekilen Veride Türkce Karakter Sorunu Mettleshade 2 457 06/12/2016, 18:03 Mettleshade
Çözüldü Vb.net print formunda alt satıra geçme sorunu alican60 2 653 23/11/2016, 20:33 alican60
Çözüldü DataGridView Veri Güncelleme emir ustaoğlu 8 923 11/10/2016, 00:30 emir ustaoğlu
Çözüldü Program Ayaları Kayıt Etme + Güncelleme Acil Yardım Mettleshade 5 603 02/10/2016, 23:44 alpeki99
Çözüldü DataGridView dan Excele Veri Gönderme emir ustaoğlu 2 602 31/08/2016, 15:33 emir ustaoğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.