datagrd toplama işlemi
Tarih
26/11/2011 17:29
Konu Sahibi
sehmusa
Yorumlar
11
Okunma
3219
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sehmusa
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar datagridte ki bir kolonundaki yukardan aşagı hepsinin toplamını bir texte yazdımak istiyorum. (herhangi bir butona tıklamadan otomatik)
yardımlarınız iiçin şimdiden tşk
sehmusa Halay
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Önce senin bize yardımcı olman ve örnek uygulamanı eklemen lazım. Bu şekilde yardımcı olamayız ne yazık ki.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

sehmusa
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
örneği ekledim örnek içinde 2 sorum var yardımınız için teşk
bide unutuğum birşey daha sil butonuyla toblo1 deki (grid1) bilgilerin tümünü silmek tşk

Ek Dosyalar
örnek.rar
[11.06 KB]
sehmusa Halay
Cevapla

mcmaho
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
196
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
24/12/2016,22:08
Çözüldü 
Private Sub DataGrid1_AfterUpdate()
Text1.Text = ""
Timer1.Enabled = True
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
Adodc1.Recordset.MoveLast
Adodc1.Recordset.MoveFirst
For i = 0 To Adodc1.Recordset.Recor DCount - 1
Text1.Text = Val(Text1.Text) + Adodc1.Recordset.Fields(3)
Adodc1.Recordset.MoveNext
Next i
Timer1.Enabled = False
End Sub

diğer sorunu anlayamadım, sadece grid üzerinde görünen bilgilerimi silmek istiyorsun, yoksa veritabanındaki bütün bilgileri mi silmek istiyorsun.
Cevapla

sehmusa
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tşk cevap için ama asıl sorun data1 deki bilgilerin tümünü tek tuşla data2 ye kaydetme ,silme işlemini halettim
sehmusa Halay
Cevapla

sehmusa
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
sorunu çözen yokmu ?
sehmusa Halay
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Para birimi ile çıkarma işlemi xxihsidxx 2 415 20/09/2016, 18:56 atoz112
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 2.824 10/10/2011, 20:55 ogulcan92
Çözüldü Veri Tablosundan kayıt toplama?? karacali 8 3.729 25/05/2010, 13:10 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya