Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/11/2011 17:29
Konu Sahibi
sehmusa
Yorumlar
11
Okunma
3715
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sehmusa

Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
arkadaşlar datagridte ki bir kolonundaki yukardan aşagı hepsinin toplamını bir texte yazdımak istiyorum. (herhangi bir butona tıklamadan otomatik)
yardımlarınız iiçin şimdiden tşk


sehmusa Halay
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Önce senin bize yardımcı olman ve örnek uygulamanı eklemen lazım. Bu şekilde yardımcı olamayız ne yazık ki.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

sehmusa

Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
örneği ekledim örnek içinde 2 sorum var yardımınız için teşk
bide unutuğum birşey daha sil butonuyla toblo1 deki (grid1) bilgilerin tümünü silmek tşk

Ek Dosyalar
örnek.rar
[11.06 KB]


sehmusa Halay
Cevapla

mcmaho

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
17/03/2017,22:33
Çözüldü 
Private Sub DataGrid1_AfterUpdate()
Text1.Text = ""
Timer1.Enabled = True
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
Adodc1.Recordset.MoveLast
Adodc1.Recordset.MoveFirst
For i = 0 To Adodc1.Recordset.Recor DCount - 1
Text1.Text = Val(Text1.Text) + Adodc1.Recordset.Fields(3)
Adodc1.Recordset.MoveNext
Next i
Timer1.Enabled = False
End Sub

diğer sorunu anlayamadım, sadece grid üzerinde görünen bilgilerimi silmek istiyorsun, yoksa veritabanındaki bütün bilgileri mi silmek istiyorsun.


Cevapla

sehmusa

Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
tşk cevap için ama asıl sorun data1 deki bilgilerin tümünü tek tuşla data2 ye kaydetme ,silme işlemini halettim


sehmusa Halay
Cevapla

sehmusa

Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ş....
10
3
29/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2000
18/02/2012,01:34
Çözüldü 
sorunu çözen yokmu ?


sehmusa Halay
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Para birimi ile çıkarma işlemi xxihsidxx 2 835 20/09/2016, 18:56 atoz112
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 3.148 10/10/2011, 20:55 ogulcan92
Çözüldü Veri Tablosundan kayıt toplama?? karacali 8 4.051 25/05/2010, 13:10 ogulcan92

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.