Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/01/2014 15:56
Konu Sahibi
bulenttum
Yorumlar
6
Okunma
1464
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

bulenttum

Üye
Kullanici Avatari
Üye
B.... T....
25
8
04/01/2014
0
İstanbul
Ofis 2010
24/03/2016,15:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Access e yeni başlamış sayılırım ekte örnek bir daire teslim dosyam var bir çok kez veri tabanlarını birbirine bağlamaya çalıştım ama bir türlü işin içinden çıkamadım gönderdiğim ek bağlantısız sade bir veri tabanı bu konuda yardım edecek usta arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ayrıntılı açıklamasını da anlatabilirim


Ek Dosyalar
.rar   daireteslim.rar (Dosya Boyutu: 44,41 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

simendifer


Kullanici Avatari
Altın Üye
E.... Ç....
892
30/10/2008
324
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Bugün,15:03
Çözüldü 
önce tablonuzu oluşturun sonra Access üst barda oluştur bölmesinden form sihirbazı var ordan form oluşturun tıklayın cıkan yörüngeden devam edin en güzeli Access dersleri bölümünden gerekli dersleri incelerseniz daha iyi anlarsınız


Cevapla

bulenttum

Üye
Kullanici Avatari
Üye
B.... T....
25
8
04/01/2014
0
İstanbul
Ofis 2010
24/03/2016,15:42
Çözüldü 
simendifer öncelikle konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim söylediklerinizi zaten yapıyorum fakat ekteki dosyayı incelerseniz tabloların arasında bir bağ kurmak istiyorum oluşturduğum bir formadan iki tabloyada veri yazsın raporlama çektiğimdede 2 tablodan veri alsın ekteki dosyayı tablolara bağlamamamın sebebi örnek bir temel üzerinden anlatmak tı


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:26
Çözüldü 
(04/01/2014, 23:59)bulenttum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: simendifer öncelikle konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim söylediklerinizi zaten yapıyorum fakat ekteki dosyayı incelerseniz tabloların arasında bir bağ kurmak istiyorum oluşturduğum bir formadan iki tabloyada veri yazsın raporlama çektiğimdede 2 tablodan veri alsın ekteki dosyayı tablolara bağlamamamın sebebi örnek bir temel üzerinden anlatmak tı


Tablolar boş olduğu için aradaki bağı çözmek zor. Tablolara veri ekleyip örneği yenileyiniz.


Cevapla

simendifer


Kullanici Avatari
Altın Üye
E.... Ç....
892
30/10/2008
324
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Bugün,15:03
Çözüldü 
prg nin içinde resimlerle anlatım yapılmıştır

resimler


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
18/09/2017,06:45
Çözüldü 
Sn bulenttum lütfen konuya dönüş yapınız.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Malzeme zimmet/depo kontrol/teslim programı bibib 9 2.205 24/09/2015, 01:13 bibib
Çözüldü teslim tarihi boşsa çıkmasın yenginoglu 5 737 15/09/2015, 09:48 yenginoglu
Çözüldü Teslim Tesellüm Tutanağı mntf02 4 1.294 01/06/2015, 09:20 mntf02
Çözüldü Zimmet Depo Malzeme Teslim Programı bibib 4 1.702 31/05/2015, 10:29 alpeki99
Çözüldü Daire No ve Ada göre Liste Kutusu süzme assenucler 10 3.730 03/03/2010, 19:47 assenucler

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.