CurrentProject.Path kullanımı
Tarih
05/01/2010 15:37
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
5
Okunma
1676
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
PlaySound ("C:\Users\hamal\Documents\accessman\camsesi1.wav")
komutu ile adresini verdiğimiz wav dosyasını çalıştırıyoruz
bunu programın bulunduğu klasördeki "camsesi1.wav" dosyasını çalıştıracak şekilde nasıl değiştirmemiz lazım
muhtemelen "CurrentProject.Path" bununla olacak ama ben düzenleyemedim
yardımlarınız için teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Kod:
dim ses as string
ses = CurrentProject.Path & "\" & "camsesi.wav"
Play ses


böyle dener misiniz?

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler sn.mehmetdemiral
@benbendedeilem
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tabii "play ses" değil "playsound ses" olacağını anlamışsınızdır. Ben yanlış yazmışım..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
Bu arada değişken tanımlamak istemezseniz direkt olarak
PlaySound CurrentProject.Path & "\" & "camsesi.wav"
biçiminde de kullanabilirsiniz. Ama birden çok ses kullanırsınız diye ben "ses" şeklinde olayı daha kolay kullanılabilir yapmak istedim. Böylece playsound ses1 , playsound ses2 şeklinde kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
evet mehmey bey bende
PlaySound CurrentProject.Path & "\" & "camsesi.wav"
şeklinde kullandım
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 492 22/04/2017, 19:51 atoz112
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 243 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Msgbox Kullanımı hknct 2 87 13/03/2017, 21:56 hknct
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 180 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 779 02/12/2016, 17:11 siyahca


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status