Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/04/2010 16:49
Konu Sahibi
margeaux54
Yorumlar
12
Okunma
2978
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

margeaux54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
arkadaşlar bir combomaxım var ve bu başka combomaxları filitleriliyecek.Burada sorunum yok. ilk combomaxımda öğrenci isimi ve soyisimini çağırıyorum. fakat onları ayrı birer colomn olarak görüyor. Ben burada isimin ve soyisimin aynı yerde gözükmesini istiyorum ce tıkladığımda soyisim ve isim birlikte gözükmüyor yalnızca isim gozüküyor. Bounded coloumn özelliği ve query ile yapılıyor sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Expr1[first]&""[last] şoyle bir kullanımda var bunu


Ek Dosyalar
.zip   Database3.zip (Dosya Boyutu: 34,82 KB / İndirme Sayısı: 10)
margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.789
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
13/09/2017,17:08
Çözüldü 
Combo Box'ın satır kaynağını değiştirin.

Kod:
SELECT Table1.ID, [İsim] & " " & [Soyisim] AS i FROM Table1; 

sütun sayısını 2 yapın, Sütun genişliklerini 0;2 yapın düzelir.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

margeaux54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
sağolun fakat rahatsız etmeye devam edicemImg-grin
Hocam peki expr1 kullanabilrmiyim i nin yerine ve expr1 in ne oludğunu anlamadım.sorgunun adresiini mi değiştirdik.birde noktalı virgüllerin anlamını öğrenebilirmiyim.
Hocam.yardımlarınız için sağolun.
Bu ülkeye göre isimlendirmeyi kafama yatıramadım eğer bir yardımcı olursanız sevinirim.


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

margeaux54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Kusura bakmayın
Hocam ülke ye göre isimlerin seçilmesini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ülke combomax ile isim combomax boundını yapamadım


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
(30/04/2010, 17:09)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.


Tekrarlıyorum..


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.