Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/04/2010 16:49
Konu Sahibi
margeaux54
Yorumlar
12
Okunma
3170
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

margeaux54

Aktif Üye
Aktif Üye
 30
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
arkadaşlar bir combomaxım var ve bu başka combomaxları filitleriliyecek.Burada sorunum yok. ilk combomaxımda öğrenci isimi ve soyisimini çağırıyorum. fakat onları ayrı birer colomn olarak görüyor. Ben burada isimin ve soyisimin aynı yerde gözükmesini istiyorum ce tıkladığımda soyisim ve isim birlikte gözükmüyor yalnızca isim gozüküyor. Bounded coloumn özelliği ve query ile yapılıyor sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Expr1[first]&""[last] şoyle bir kullanımda var bunu


Ek Dosyalar
.zip   Database3.zip(Dosya Boyutu: 34,82 KB / İndirme Sayısı: 10)
margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.952
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:52
Çözüldü 
Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Çözüldü 
Combo Box'ın satır kaynağını değiştirin.

Kod:
SELECT Table1.ID, [İsim] & " " & [Soyisim] AS i FROM Table1; 

sütun sayısını 2 yapın, Sütun genişliklerini 0;2 yapın düzelir.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

margeaux54

Aktif Üye
Aktif Üye
 30
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
sağolun fakat rahatsız etmeye devam edicemImg-grin
Hocam peki expr1 kullanabilrmiyim i nin yerine ve expr1 in ne oludğunu anlamadım.sorgunun adresiini mi değiştirdik.birde noktalı virgüllerin anlamını öğrenebilirmiyim.
Hocam.yardımlarınız için sağolun.
Bu ülkeye göre isimlendirmeyi kafama yatıramadım eğer bir yardımcı olursanız sevinirim.


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

margeaux54

Aktif Üye
Aktif Üye
 30
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Kusura bakmayın
Hocam ülke ye göre isimlerin seçilmesini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ülke combomax ile isim combomax boundını yapamadım


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
(30/04/2010, 17:09)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.

Tekrarlıyorum..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.