Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
margeaux54
Tarih
30/04/2010 16:49
Konu Sahibi
margeaux54
Yorumlar
12
Okunma
3487
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
margeaux54

margeaux54

Aktif Üye
 31
 17
 66
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
arkadaşlar bir combomaxım var ve bu başka combomaxları filitleriliyecek.Burada sorunum yok. ilk combomaxımda öğrenci isimi ve soyisimini çağırıyorum. fakat onları ayrı birer colomn olarak görüyor. Ben burada isimin ve soyisimin aynı yerde gözükmesini istiyorum ce tıkladığımda soyisim ve isim birlikte gözükmüyor yalnızca isim gozüküyor. Bounded coloumn özelliği ve query ile yapılıyor sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Expr1[first]&""[last] şoyle bir kullanımda var bunu


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 481
 12.007
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:53
Çözüldü 
Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Seruz

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 19/04/2019,14:44
Çözüldü 
Combo Box'ın satır kaynağını değiştirin.

Kod:
SELECT Table1.ID, [İsim] & " " & [Soyisim] AS i FROM Table1; 

sütun sayısını 2 yapın, Sütun genişliklerini 0;2 yapın düzelir.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

margeaux54

margeaux54

Aktif Üye
 31
 17
 66
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
sağolun fakat rahatsız etmeye devam edicemImg-grin
Hocam peki expr1 kullanabilrmiyim i nin yerine ve expr1 in ne oludğunu anlamadım.sorgunun adresiini mi değiştirdik.birde noktalı virgüllerin anlamını öğrenebilirmiyim.
Hocam.yardımlarınız için sağolun.
Bu ülkeye göre isimlendirmeyi kafama yatıramadım eğer bir yardımcı olursanız sevinirim.


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

margeaux54

margeaux54

Aktif Üye
 31
 17
 66
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Kusura bakmayın
Hocam ülke ye göre isimlerin seçilmesini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ülke combomax ile isim combomax boundını yapamadım


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

ercansahin

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.757
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 19/04/2019,19:15
Çözüldü 
(30/04/2010 17:09)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.

Tekrarlıyorum..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.