Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/07/2013 09:49
Konu Sahibi
onderkose
Yorumlar
3
Okunma
1398
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

onderkose

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
13/07/2013
0
14/04/2017,12:06
Merhabalar
Urun kaydı için bir program yapmaya çalışıyorum.
takıldığım nokta:
Kayıtlar arasında dolaşma olayı

form yapıyorum içine combo box ekliyorum Urun koduna bağlıyorum
urunu seçtiğim zamanda alttaki alanlarda update oluyor. ok soruk yok

bir urun farklı tarihlerde gelmiş olabilir
seçilen urun koduna gore tarihlerini bulacak ve onları açılır kutudan tekrar seçeceğim.
tarih için de combo box nasıl yaparım ..

aynı tarihe birde rulono su farklı olabilir.

yani 3ü birbirine bağlı combo box nasıl yapabilirim ve alttaki alanlar da update olacak şekilde. Yapan varmıdır daha önce yardım lütfen.


Ek Dosyalar
.zip   formdasor.zip (Dosya Boyutu: 40,62 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
18/09/2017,01:08
Ekte istediğiniz yapılmıştır.
Sağ Taraftaki Açılan Kutudan 1. Olanı Ürün Kodu 2. Olanı Tarihlerdir.
2. Kutudan Seçince Aşağıdaki liste dolup rulo numarasına göre seçip forma getirebilirsiniz.


Ek Dosyalar
.zip   tarihcombodA_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 31,59 KB / İndirme Sayısı: 7)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

onderkose

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
13/07/2013
0
14/04/2017,12:06
Merhabalar
ilginiz için tşkler.. istediğim gibi olmuş ..şuan anlamaya çalışıyorum.
mesela alanlar nasıl update oluyor.

urunsec te row source bende alttaki gibi oluyor.
SELECT DISTINCT Book2.urunkodu FROM Book2;
sizinki daha farklı.
SELECT DISTINCT (Book2.urunkodu) AS urunkodu FROM Book2;


combo 16 daki makomu update ediyor.
biraz açıklama lütfen
çook tşkler


Cevapla

onderkose

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
13/07/2013
0
14/04/2017,12:06
Tekrar Merhaba
bende 3lü combo box yapmaya çalıştım.ben query lerle yapmayı denedim


CustemerF FOrmuna girerseniz

rulono seçtikten sonra alttaki alanlarıda dolduruyor. Fakat rulonosuna göre değilde id ye göre gidip tabledan buluyo.
bense gidip cityq2 sorgusunda ki değerleri getirsin ordaki id ye baksın istiyrum.

biraz karışık yazdım gibi ksura bakmayın.


Ek Dosyalar
.zip   3combo.zip (Dosya Boyutu: 473,87 KB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access 2007 de mdw yi tanitma nasil? Nika 6 1.887 02/05/2017, 20:51 keskin78
  Access 2007 Grafik Hk. rknbrlz 0 1.000 08/04/2014, 16:27 rknbrlz
  2007 accessde "içeriği göster" seçeneğinin işaretli olası accessman 0 1.280 29/03/2013, 12:49 accessman
  access 2007 ile oluşturululan mdb metehan16 3 1.325 25/02/2013, 12:38 metehan16
  2007 Accesde Çok sayfalı Rapor Hazırlama htc629 2 1.379 28/01/2012, 10:03 sonerdursun

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.