Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2008 15:52
Konu Sahibi
osman06
Yorumlar
23
Okunma
7252
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

osman06

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
22/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
12/09/2017,23:44
Çözüldü 
ekteki dosyada raporlar bölümünde toplu raporu açtığımda seçim krıteri geliyor tarihi hallettim ama listeden seçtiklerimin raporunu versin bunu halledemedim. tşk
saygılar,


Ek Dosyalar
.rar   seçmeli rapor.rar (Dosya Boyutu: 25,1 KB / İndirme Sayısı: 74)
Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
sql ile ilgili olarak eklenmiş olan dersler var. O derslerde BETWEEN ve IN konularını okumanızı tavsiye ederim...


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

osman06

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
22/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
12/09/2017,23:44
Çözüldü 
tşk hocam tavsiyenizi uyucam örnek ile ilgili bi çalışmanız oldumu acaba


Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Size balık vermek değil tutmayı öğretmeyi amaç edinmiş bir site burası.

İstek zor değil. Bir önceki isteğinizle yakın olarak ilgilendik biliyorsunuz.Kodlamada hata var dediniz çözdük... Yapmaya çalıştığımız sorunu sizin kendinizin çözmesini sağlamak. Kaynak gösterildi; sorgunun içinde in kullanmanız gerekli. Araştırdınız ve olmadıysa tekrar yardımcı oluruz.

Ayrıca bir uyarıda bulunmak isterim. Forum kurallarına aykırı bir durum değil fakat aynı soruya daha çok da vakit geçmeden ısrarla istekte bulunmak pek hoş kaşılanmıyor. Üyelerimiz vakit ayırabildikleri ölçüde yardımcı olurlar.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

osman06

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
22/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
12/09/2017,23:44
Çözüldü 
hocam dün dediğiniz konuları araştırdım ama nerde ne gibi konu var bulamadım linkini verirseniz sevinirim


Cevapla

osman06

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
22/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
12/09/2017,23:44
Çözüldü 
BU MESAJ ÇIKTIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ SARI OLUYOR YAZDIĞIM YERİ SARI OLUYO
MESAJ: Type mismatch

sorun nerde acaba,

Private Sub Önizleme_Click()
Dim v As Variant
Dim Frm As Form
Dim ctl As Control
Dim theId As Long
Dim WhereCrit As String
'EĞER LİSTE BOŞSA
'liste liste kutusu
If Me.Liste.ItemsSelected.Count = 0 Then
MsgBox "LÜTFEN LİSTEDEN SEÇİM YAPIN", vbExclamation, "DİKKAT"
Exit Sub
End If
'Forms!soruseç formun adı Frm!liste liste kutusununadı
Set Frm = Forms!EKK
Set ctl = Frm!Liste
'KRİTER BELİRLEME SoruID tablodaki alan adı
WhereCrit = "Kimlik = "
'LİSTE KUTUSUNDAN KRİTER EKLEME
For Each v In ctl.ItemsSelected
theId = ctl.Column(1, v) YUKARIDAKİ MESAJDAN SONRA BU KISIM SARI OLUYOR
WhereCrit = WhereCrit & theId & " OR Kimlik = "
Next v
WhereCrit = Left(WhereCrit, Len(WhereCrit) - 17)
'SORU rapor adı
DoCmd.OpenReport "TOPLURAPOR", acViewPreview, , WhereCrit


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 136 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 309 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Rapor Açılırken Yazıcı Ve Kağıt Boyutu Seçme burhanb 2 130 25/09/2017, 08:18 burhanb
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 1.066 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Aktifse Kodu Kullan... blue_wall 6 428 07/07/2017, 10:31 blue_wall

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.