Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2008 15:52
Konu Sahibi
osman06
Yorumlar
23
Okunma
7700
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

osman06

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 05/11/2018,09:34
Çözüldü 
ekteki dosyada raporlar bölümünde toplu raporu açtığımda seçim krıteri geliyor tarihi hallettim ama listeden seçtiklerimin raporunu versin bunu halledemedim. tşk
saygılar,



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
sql ile ilgili olarak eklenmiş olan dersler var. O derslerde BETWEEN ve IN konularını okumanızı tavsiye ederim...


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

osman06

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 05/11/2018,09:34
Çözüldü 
tşk hocam tavsiyenizi uyucam örnek ile ilgili bi çalışmanız oldumu acaba



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Size balık vermek değil tutmayı öğretmeyi amaç edinmiş bir site burası.

İstek zor değil. Bir önceki isteğinizle yakın olarak ilgilendik biliyorsunuz.Kodlamada hata var dediniz çözdük... Yapmaya çalıştığımız sorunu sizin kendinizin çözmesini sağlamak. Kaynak gösterildi; sorgunun içinde in kullanmanız gerekli. Araştırdınız ve olmadıysa tekrar yardımcı oluruz.

Ayrıca bir uyarıda bulunmak isterim. Forum kurallarına aykırı bir durum değil fakat aynı soruya daha çok da vakit geçmeden ısrarla istekte bulunmak pek hoş kaşılanmıyor. Üyelerimiz vakit ayırabildikleri ölçüde yardımcı olurlar.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

osman06

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 05/11/2018,09:34
Çözüldü 
hocam dün dediğiniz konuları araştırdım ama nerde ne gibi konu var bulamadım linkini verirseniz sevinirim



Kullanici Avatari

osman06

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 05/11/2018,09:34
Çözüldü 
BU MESAJ ÇIKTIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ SARI OLUYOR YAZDIĞIM YERİ SARI OLUYO
MESAJ: Type mismatch

sorun nerde acaba,

Private Sub Önizleme_Click()
Dim v As Variant
Dim Frm As Form
Dim ctl As Control
Dim theId As Long
Dim WhereCrit As String
'EĞER LİSTE BOŞSA
'liste liste kutusu
If Me.Liste.ItemsSelected.Count = 0 Then
MsgBox "LÜTFEN LİSTEDEN SEÇİM YAPIN", vbExclamation, "DİKKAT"
Exit Sub
End If
'Forms!soruseç formun adı Frm!liste liste kutusununadı
Set Frm = Forms!EKK
Set ctl = Frm!Liste
'KRİTER BELİRLEME SoruID tablodaki alan adı
WhereCrit = "Kimlik = "
'LİSTE KUTUSUNDAN KRİTER EKLEME
For Each v In ctl.ItemsSelected
theId = ctl.Column(1, v) YUKARIDAKİ MESAJDAN SONRA BU KISIM SARI OLUYOR
WhereCrit = WhereCrit & theId & " OR Kimlik = "
Next v
WhereCrit = Left(WhereCrit, Len(WhereCrit) - 17)
'SORU rapor adı
DoCmd.OpenReport "TOPLURAPOR", acViewPreview, , WhereCrit




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Aynı Kayıt Kontrol Kodu 2 Farklı Sonuç... Oğuz Türkyılmaz 3 147 08/02/2019, 16:27
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Maps Qr Kod Rapor Çıktısı - 1 hakkih 8 242 16/01/2019, 15:47
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Rapor Düzenlemesi Dart Reder 3 184 23/12/2018, 09:43
Son Yorum: Dart Reder
Çözüldü Rapor Yazdırma Hatası Hk. larion 7 159 17/12/2018, 12:20
Son Yorum: larion
Çözüldü Rapor Kenar Boşluklarında Sorun alperalper 2 120 05/12/2018, 11:32
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.