Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/02/2011 22:10
Konu Sahibi
kesoka
Yorumlar
5
Okunma
1880
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
sayın hocalarım öreneğim de anasaydana periyodik muayene formuan girdiğinizde periyik düznle diye bi buton var ve periyodik düznleme formunu açıyor. orda liste kutusunda çoklu seçin yapıyorum. ve üstteki yeni pm kutusuna tarih yazıp değiştir dediğimde seçtiklerimin pm1 i değişiyor. fakat şöyle bi sorun var 5 kişiye kadar seçersem sorun yok ama 6. kişiden itibaren kod hatası veriyor. eğer inceleyip denerseniz kod hatasını görebilirsiniz. bu hatayı nasıl düzeltebilirim. daha once hayri hocam yardımcı olmuştu fakat bi sonuca gidemedik. ilginiz için teşekkürler şimdiden


Cevapla

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
sayın hocalarım sanırım bi çözüm bulamıcaz şöyle bi fikrim var mümkünse tabi. ordaki liste kutusunda çoklu seçim varya onu 5 e kadar sınırlamak mümkünmü. yani 6. yı seçtiğimizde msjbox çıksın 5 den fazla seçim yapamazsınız desin gibi. en azından bu şekilde hata vermesini önlemiş olabiliriz. bu mümkünmüdür acaba


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:29
Çözüldü 
sayın kesoka sanırım sizi daha öncede bu konuda uyardık, ama halen aynı hatalar yapılıyor,ne bu hata tekrar edelim..bakın iki gündür sorununu yapmak için açıyorum 3-5 dakika hatanı arıyorum ve halen bulamadım ve bende sıkılıp çıkıyorum,oysa sadece sorunlu formun adını ve sadece o formu ve ilgili tablo ve sorgusunu koyup digerlerini silmiş olsan inan şimdiye kadar 10 sefer sorununa cevap bulunmuştu,herkes benim gibi yapıyor açıyor şöyle iki bakıyor sorunlu formu bulmadan sıkılıp çıkıyor ugraşmıyor...sonuç olarak dedigim gibi yapın,sadece ilgili form,tablo ve sorgu haricini silin sadeleştirin ve hangi form hangi tablo tek tek ayrıntılı olarak sorununuzu belirtin....


Cevapla

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
sayın hocam doğru haklısınız ama farmlar ve tablolar hep birbirine bağlı sadeleştirme yaparken başka bi yeri kaldırmış olmakdan çekindiğim için sadece kayıtları silip ve sorumda nerde ne hatası aldığımı formun ismine kadar detaylı sormaya çalışıyorum. tabi siz ve sizin gibi bilgili arkadaşlar sadeleştirmedeyi daha iyi yaptığı için sizden yana sıkıntı olmuyordur diye düşünüyorum. ama dediğiniz gibi sorum anlaşılmıyorsa haliyle cvp da verilemiyor. sadeleştirmeye çalışıcam tşkler


Cevapla

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
sayın hocalarım celoyce hocamın dediği gibi programımı en sade hale geitrdim. şimdi sorunum şu formlarda pm_değiştir diye tek bi formum var ve orda liste kutusunda kayırlı 8 9 kişi falan var. bunlardan 5 ini seçip yeni pm kutusuna tarih yazıp değiştir dediğimde hiç bir sorun yok. fakat 6 ve üzeri kişi seçip değiştir dediğimde program hata veriyor. eğer 6 7 kişi seçip yeni pm kutusuna yenibir tarih yazıp değiştir butonuna basarsanız verdiği hatayı göreceksiniz. bunu düzeltmek için yardımcı olabilirmisiniz yada liste kutusundan 5 kişiye kadar seçme ile ilgili bi sınırlama yapabilirsek oda işimi görücektir tşklerrrrr özellikle celoyce hocama. yardımları için


Ek Dosyalar
.rar   REVİR V2 - Kopya.rar (Dosya Boyutu: 65,24 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

kesoka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
267
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2017,19:48
Çözüldü 
sayın hocalarım soruma çözüm bulundu. ihtiyacı ve aynı tarz sorun yaşayan arkadaşlar için kodu ekliyorum. yardımı geçen arkadaşlara tşkler


Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
'............
'..................
Else
For x = 0 To Me.Liste38.ItemsSelected.Count - 1
 
    kyt.Open "tbl_personel", CurrentProject.Connection, adOpenDynamic, adLockOptimistic
 
    row = Me.Liste38.ItemsSelected(x)
    kayno = Me.Liste38.Column(0, row)
 
        Metin29 = kayno
         kyt.Find "[p_id]= " & kayno
            kyt("PM 1") = Format(DateAdd("m", 0, yenipm), "dd-mmm-yy")
            kyt("PM 2") = Format(DateAdd("m", 6, yenipm), "dd-mmm-yy")
            kyt("PM 3") = Format(DateAdd("m", 12, yenipm), "dd-mmm-yy")
            kyt("PM 4") = Format(DateAdd("m", 18, yenipm), "dd-mmm-yy")
            kyt("PM 5") = Format(DateAdd("m", 24, yenipm), "dd-mmm-yy")
            kyt("PM 6") = Format(DateAdd("m", 30, yenipm), "dd-mmm-yy")
            kyt("PM 7") = Format(DateAdd("m", 36, yenipm), "dd-mmm-yy")
            kyt("PM 8") = Format(DateAdd("m", 42, yenipm), "dd-mmm-yy")
        kyt.Update
   kyt.Close
Next x


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 206 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Çoklu Form Bağlantılarına Kısıtlama orhantanriverdi 2 200 23/07/2017, 12:38 orhantanriverdi
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 261 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 225 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Kayit Silerken Hata Veriyor ramazanemrullah 4 357 02/07/2017, 14:31 biberli33

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.