Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
21/01/2019 12:47
Konu Sahibi
yahzee_61
Yorumlar
6
Okunma
269
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yahzee_61

Üye
Os.... Tu.... BA....
 37
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 24/01/2019,18:08
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. ekteki çalışmamda çoklu seçim yaptırıp aktarım sağlamak için işlemler yaptım fakat hata alıyorum. sorunu çözemedim. bakma şansınız var mı? aynı şekilde bileşik seçim kutusunda da yapamadım. şimdiden teşekkürler



Kullanici Avatari

Allback

Uzman
Er.... Er....
 35
 39
 316
 16/11/2011
27
 Kocaeli
 Yönetici
 Ofis 2016 64 Bit
 Dün,10:43
(21/01/2019 12:47)yahzee_61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar. ekteki çalışmamda çoklu seçim yaptırıp aktarım sağlamak için işlemler yaptım fakat hata alıyorum. sorunu çözemedim. bakma şansınız var mı? aynı şekilde bileşik seçim kutusunda da yapamadım. şimdiden teşekkürler

Sorunuzu "Access Soruları ve Cevapları" bölümüne taşıyorum.
Lütfen yeni sorularınızı bu başlık altına açınız.



Kullanici Avatari

yahzee_61

Üye
Os.... Tu.... BA....
 37
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 24/01/2019,18:08
bir çözümü yok mu bunun



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.906
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:08
Merhaba, kodunuzun düzeltilmiş hali ektedir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Dim GKontrol As Variant
Dim dazi As String

With Me.Liste0

    If .ItemsSelected.Count <> 0 Then
    
        For Each GKontrol In .ItemsSelected
    
            dazi = dazi & .Column(2, GKontrol) & vbNewLine
        
                CurrentDb.Execute "INSERT INTO Tablo2 (Prs_Id, Adi, Maas, Prim) VALUES ('" & .Column(0, GKontrol) & "', '" & .Column(1, GKontrol) & "', '" & .Column(2, GKontrol) & "', '" & .Column(3, GKontrol) & "');"
        Next
    
        Me.Metin2 = dazi
        
    End If
End With

Me.Tablo2.Requery


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

yahzee_61

Üye
Os.... Tu.... BA....
 37
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 24/01/2019,18:08
teşekkür ederim. oldu



Kullanici Avatari

yahzee_61

Üye
Os.... Tu.... BA....
 37
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 24/01/2019,18:08
peki 'Liste0.Items.RemoveAt (Liste0.SelectedItem(i)) kodu nereye yerleştirmeliyim. bu koddaki amacım listeden tabloya aktardığım kişinin listede gözükmemesi.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Combobox Çoklu Seçim Mahmut Yazıcı 7 183 04/02/2019, 16:14
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü checkbox seçim kutucunu büyütebilir miyiz? serdar_20 7 7.133 06/12/2018, 17:11
Son Yorum: cozum
Çözüldü Cari Hesap Takip Programında Çoklu Satış cazcaz678 16 733 11/11/2018, 14:03
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Çoklu Checkbox Seçimine Göre Sorguda Filtreleme arfmzfx 6 314 03/11/2018, 22:13
Son Yorum: arfmzfx
Çözüldü Ağda Dosyayı Çoklu Kullanıcı İle Paylaşmak m_demir 6 395 17/08/2018, 15:42
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.