Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/04/2012 16:07
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
7
Okunma
2390
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 
Sayın hocalarım,

aşağıdaki koşullarda bir formul yazmam gerekiyor, fakat 2. seviyeden sonra toplamı almıyor.

Şimdi Şöyle.

IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="EURO",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="HOURS",IIf([currency]="EURO",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="USD",[salary]*[Kur],0)
,IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="RUBLE",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="HOURS",IIf([currency]="RUBLE",[salary]/[Kur],0))))))

Çalıştırdımda ilk iki formulu alıyor, ondan sonrasını almıyor. nerde hata yapıyorum acaba.

Saygılar,


Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ikinci satırdan sonra neden başlarda virgül var

tek tek yazdığında her satır çalışıyor mu


@benbendedeilem
Cevapla

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 
formul devam ettiği için.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 

Visual Basic Code
IIF(karşılaştırma ; doğruise ; yanlışise)


siz ikinci IIF cümlenizi yanlış ise bölümünde yazıp o şekilde deneyin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 
Ornek ekte. SORGU ADI "qry_per_hesap"

Ek Dosyalar
DATABASE.rar


Cevapla

orhantanriverdi


Kullanici Avatari
Altın Üye
O.... T....
132
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
14/10/2017,08:13
Çözüldü 
alpeki hocam dosyayı ekledim yeni konu olarak.
SORGU ADI qry_per_hesap Kolon adı EURO


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Çoklu Form Bağlantılarına Kısıtlama orhantanriverdi 2 223 23/07/2017, 12:38 orhantanriverdi
Çözüldü Liste Kutusundan Çoklu Seçim Yaparak Alt Forma Aktarma sadikkavakli 3 361 25/04/2017, 08:01 sadikkavakli
Çözüldü Access penceresi ve çoklu ekran. orderyazbim 5 554 14/03/2017, 16:11 atoz112
Çözüldü Çoklu Satış Hakkında cazcaz678 3 305 04/03/2017, 15:26 cazcaz678
Çözüldü Çoklu Resim Gösterme ensar236 6 571 26/02/2017, 19:57 ensar236

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.