çoklu filtreleme
Tarih
18/10/2011 01:00
Konu Sahibi
disa2006
Yorumlar
15
Okunma
3253
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ektekı olusturmus oldugum verı tabanında tum alanlarda fıltreleme yapmak ıstıyorum mumkun mudur ???
Cevapla

disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
ayrıca bırde soyle bır sorum olacak mesela tum motorlarda bır bakım zamanı var on ve arka rulmanı degısımı yapılmıs motorları bakımı yapılmıs kabul etmek ıstıyorum ve bakım zamanı uzerınden 600 gun gectıgınde tekrar bakımı yapılacak olarak lıstelemek ıstıyorum bunu sorguda sıralıyorum bundan bır sorunum yok ama aynı motor ıcın 2 kayıt oldugunda ıkı bakım zamanınıda sorguda goruyorum son kaydı baz almasını nasıl sağlayabılırım
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/02/2017,23:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
oluşturduğunuz bir form üzerinde mümkündür.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/02/2017,23:37
Çözüldü 
sorguda groupby yaparsanız last son kaydı getirir
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
VERI TABANIMI DEGISTIRDIM BU DUZENE GORE NASIL YAPABILIRIM EKLIYORUM
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/02/2017,23:37
Çözüldü 
program yapınız değişmiş... şöyle bir sorum olacak makine no üzerinden mi gidiyorsunuz yoksa üzerinde kullanılan elektrik motor numaraları üzerinden mi takip yapıyorsunuz?
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form Üzerinden Data Filtreleme dufrety 6 102 13/02/2017, 13:10 dufrety
  Birden Fazla Seçenek İle Formda Filtreleme Yapmak dufrety 3 65 09/02/2017, 13:26 dufrety
  çoklu seçmeli sorgu murat_orh 16 160 05/02/2017, 11:37 atoz112
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 187 12/01/2017, 18:53 nightashes
  Liste kutusu filtreleme nightashes 2 123 11/01/2017, 18:14 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya