Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 14:21
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
8
Okunma
3132
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba ;
şunu merak ediyorum; askerlikle ilgili açılır(karma) bir metin kutusu var ve içinde "tecilli", "yapıldı" ve "muaf" yazıyor. bu veriler açılır kutunun sağındaki oka tıklayınca geliyor fakat metin kutusunun içine çift tıklayınca gelmiyor.Benim istediğim çift tıklayınca da o verilerin gelmesi. Bu nasıl yapılır bilmiyorum. Konularda araştırdım ama bulamadım. Teşekkürler..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,20:57
Çözüldü 
Lütfen örnek ekleyiniz...


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
basit bir soru olduğunu düşündüğüm için eklemedim. program ektedir ve 2007dir. cv_frm kısmını tıklayınca ne demek istediğimi anlarsınız zaten. teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   cv prog.rar(Dosya Boyutu: 636,21 KB / İndirme Sayısı: 8)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın newindmuh;
cv_form da [Askerlik Durumu * :] etiketinin üzerine tıklayınca mı gelsin?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Çift tıklayınca o kutuda yer alan bilgileri gösteriyor daha sonra istediğiniz değere tıklayınca seçili oluyor. Eğer sizin dediğiniz gibi çift tıklayarak yapmaya çalışsak bu durumda 3. durumdaki değeri seçmek için 6 defa tıklamanız gerek. Halbuki ok ve 3. değere tıklayarak toplamda iki tıklama ile işinizi halletmek çok daha kolay değil mi?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,20:57
Çözüldü 
Sanırım istediğiniz böyle birşey.


Ek Dosyalar
.rar   cv prog.rar(Dosya Boyutu: 636,34 KB / İndirme Sayısı: 31)
Please return your positive or negative ...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Metin Kutusundakini Googlede Aramak ates2014 5 103 23/11/2018, 20:10
Son Yorum: ates2014
Çözüldü Metin Kutusu Tıklandığında Olayına Kod İle " X" Yazdırmak İstiyorum alimadam 5 148 21/11/2018, 22:36
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Seçenek Ve Onay Kutusu,genişlik-Yüksekliğini Ayarlamak İstiyorum alimadam 4 104 21/11/2018, 11:09
Son Yorum: alimadam
Çözüldü From Arayüzündeki Kayıtlar Bir Önceki Kayıttan Farklı İse Metin Kutusu Rengi Değişsin burhanb 11 353 16/11/2018, 08:20
Son Yorum: burhanb
Çözüldü İlişkisiz Formda Metin Kutusu Değeri Varsayılanı Dlookup İle Getirme hbal09 2 88 14/11/2018, 11:29
Son Yorum: hbal09

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444