Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/01/2009 21:26
Konu Sahibi
86126
Yorumlar
7
Okunma
2551
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

86126

Üye
 Belirtilmemiş
 6
 20
 29/10/2008
0
 Aydın
 
 Ofis 2010
 14/09/2015,23:41
Çözüldü 
çapraz sorguda sutun başlığı olarak seçtiğimde rakamla gösteriyor. değer isimlerini vermiyor. mesela cinsiyet bölümünde "erkek kadın" saydırmak istiyorum. Ancak rakamla sütun başlığını 1 ve 2 olarak veriyor. nedendir arkadaşlar.


4158526, proud to be a member of AccessTr.neT since Oct 2008.

Kullanici Avatari

TIKIRTI

Üye
 46
 0
 7
 13/01/2009
0
 Antalya
 
 Ofis 2003
 25/05/2009,19:43
Çözüldü 
tabloda girdiğin alan değeri sayı girmiş olabilirsin(1=erkek,2=Kadın gibi) eğer öyleyse ölcüt bölümüne 1 yazarsan erkekleri,2 yazarsan kadınları sıralarsın ,tabi örnek olmadan tam birşey demek zor



Kullanici Avatari

86126

Üye
 Belirtilmemiş
 6
 20
 29/10/2008
0
 Aydın
 
 Ofis 2010
 14/09/2015,23:41
Çözüldü 
taploya bağlı veri girdim. ama veri girişte erkek kadın gözüküyor. satır başlığı olarak göster dediğimde metin olarak yani erkek ve kadın olarak veriyor. sütun başlığı göster dediğimde 1 ve 2 olarak gösteriyor.


4158526, proud to be a member of AccessTr.neT since Oct 2008.

Kullanici Avatari

TIKIRTI

Üye
 46
 0
 7
 13/01/2009
0
 Antalya
 
 Ofis 2003
 25/05/2009,19:43
Çözüldü 
tablodaki bu alanın ,veri türü metin değilmi,yoksa evet/Hayır olarakmı yapılmış bunu kontorl edin,buradan giderek veri girdiğin formun metin girişini kontrol edin,



Kullanici Avatari

86126

Üye
 Belirtilmemiş
 6
 20
 29/10/2008
0
 Aydın
 
 Ofis 2010
 14/09/2015,23:41
Çözüldü 
tabloya bağlı açılır liste. veri türü olarak sayı.


4158526, proud to be a member of AccessTr.neT since Oct 2008.

Kullanici Avatari

TIKIRTI

Üye
 46
 0
 7
 13/01/2009
0
 Antalya
 
 Ofis 2003
 25/05/2009,19:43
Çözüldü 
bundan kaynaklanıyor olabilir,bunu metin olarak değiştir diyeceğim ama bu sefer diğer yerleri etkileyebilir,ama sorun sanırım buradan başlıyor ve devam ediyor,peki başka türdade yani çapraz sorgu dışında verilerin sayısını alabilirsin,bunlarıda göz önüne al ve bunlardan da gidebilirsin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 205 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl
Çözüldü Yaş Aralığını Sorgu Yaparak Bulma tamer duran 8 211 11/02/2019, 22:52
Son Yorum: tamer duran
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 5 97 11/02/2019, 17:37
Son Yorum: Ertugrul Kuzu
Çözüldü Dış Kaynak Verisine Sorgu Hazırlama cozum 5 224 07/02/2019, 11:43
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Min() Fonksiyonu İle Sorgu Yapma ahmet025896 7 354 22/01/2019, 16:12
Son Yorum: ahmet025896

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.