Hediye Excel Kitabı Ve Altın Üyelik Çekiliş Sonuçları İçin [Tıklayınız]
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/01/2009 21:26
Konu Sahibi
86126
Yorumlar
7
Okunma
2389
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

86126

Üye
Kullanici Avatari
Üye
20
6
29/10/2008
0
Aydın
Ofis 2010
14/09/2015,23:41
Çözüldü 
çapraz sorguda sutun başlığı olarak seçtiğimde rakamla gösteriyor. değer isimlerini vermiyor. mesela cinsiyet bölümünde "erkek kadın" saydırmak istiyorum. Ancak rakamla sütun başlığını 1 ve 2 olarak veriyor. nedendir arkadaşlar.


4158526, proud to be a member of AccessTr.neT since Oct 2008.
Cevapla

TIKIRTI

Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
0
13/01/2009
0
Antalya
Ofis 2003
25/05/2009,19:43
Çözüldü 
tabloda girdiğin alan değeri sayı girmiş olabilirsin(1=erkek,2=Kadın gibi) eğer öyleyse ölcüt bölümüne 1 yazarsan erkekleri,2 yazarsan kadınları sıralarsın ,tabi örnek olmadan tam birşey demek zor


Cevapla

86126

Üye
Kullanici Avatari
Üye
20
6
29/10/2008
0
Aydın
Ofis 2010
14/09/2015,23:41
Çözüldü 
taploya bağlı veri girdim. ama veri girişte erkek kadın gözüküyor. satır başlığı olarak göster dediğimde metin olarak yani erkek ve kadın olarak veriyor. sütun başlığı göster dediğimde 1 ve 2 olarak gösteriyor.


4158526, proud to be a member of AccessTr.neT since Oct 2008.
Cevapla

TIKIRTI

Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
0
13/01/2009
0
Antalya
Ofis 2003
25/05/2009,19:43
Çözüldü 
tablodaki bu alanın ,veri türü metin değilmi,yoksa evet/Hayır olarakmı yapılmış bunu kontorl edin,buradan giderek veri girdiğin formun metin girişini kontrol edin,


Cevapla

86126

Üye
Kullanici Avatari
Üye
20
6
29/10/2008
0
Aydın
Ofis 2010
14/09/2015,23:41
Çözüldü 
tabloya bağlı açılır liste. veri türü olarak sayı.


4158526, proud to be a member of AccessTr.neT since Oct 2008.
Cevapla

TIKIRTI

Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
0
13/01/2009
0
Antalya
Ofis 2003
25/05/2009,19:43
Çözüldü 
bundan kaynaklanıyor olabilir,bunu metin olarak değiştir diyeceğim ama bu sefer diğer yerleri etkileyebilir,ama sorun sanırım buradan başlıyor ve devam ediyor,peki başka türdade yani çapraz sorgu dışında verilerin sayısını alabilirsin,bunlarıda göz önüne al ve bunlardan da gidebilirsin


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorgu Gruplama burhanb 5 131 01/02/2018, 07:52 burhanb
Çözüldü Birden Fazla Tablodan Sorgu Oluşturmak m_demir 2 154 18/01/2018, 10:32 m_demir
Çözüldü İki Sorgu Arasında Eşleşen Kayıtları Silme mehmetb84 2 116 11/01/2018, 12:19 mehmetb84
Çözüldü vba içinden sorgu çalıştırırken hata alıyorum. WiniFred 9 2.025 27/12/2017, 22:47 serbay33
Çözüldü Form Sayfasında Listbox 'a Vba İle Sorgu Görüntülemesi Nasıl Yapılır COYOTE 1 59 27/12/2017, 03:52 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.