Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/05/2010 15:20
Konu Sahibi
ekselanss
Yorumlar
14
Okunma
4175
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ekselanss

Aktif Üye
Aktif Üye
CI.... AK....
75
19/07/2009
0
Manisa
Ofis 2003
24/11/2013,16:09
Çözüldü 
Sevgili arkadaşlar satış bölümünde satış yapan çalışanın hanesine ürün ismi ve fiyatı kaydetmesini istiyorum.ve bunları rapor olarak almak istiyorum inşallah anlata bilmişimdir..Mesela satışı yapan cihan bunu satış bölümünde yaka kartı barkodunu okutarak ismini gösteriyoruz ama bu satılan ürün aynı zamanda cihan ın satış hanesine kaydetsin..


Ek Dosyalar
.rar   15-05-2010 AKGÜL MODA (Yedek).rar(Dosya Boyutu: 614,15 KB / İndirme Sayısı: 30)
ekselanss, 19-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:05
Çözüldü 
sayın ekselanss
dediğiniz gibi oldu sanırım,nasıl oldu,kim şifre ile giriş yapmış ise bu kişinin adı satış yapılan forma kayıt edecek,Ayrıca satış formunada kayıt edecek ,kendize göre düzenleyin lütfen


Ek Dosyalar
.rar   15-05-2010 AKGÜL MODA -Celoyce.rar(Dosya Boyutu: 578,51 KB / İndirme Sayısı: 61)

Kullanici Avatari

ekselanss

Aktif Üye
Aktif Üye
CI.... AK....
75
19/07/2009
0
Manisa
Ofis 2003
24/11/2013,16:09
Çözüldü 
hocam kısmen olmuş ama mesela rapor almak istedigim de cihan ın şu tarihler arasında toplamda ne kadar ayrıntıda neleri satmış yok . Ben bunun üzerinde biraz ugraşayım bakalım yapabilecek miyim istedigim gibi.İlgilendiginiz için teşekkür ederim..

Hocam satış ekranında görevliyi plasiyer barkodundan almıyor baglantılı degil galiba..


ekselanss, 19-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:05
Çözüldü 
eee, o kadarını da sen yap Img-grin aslında oda basit ama hepsini biz yaptıkmı olmaz değilmi,bakın bunun için iki tarih arazsı rapor olarak veya diğer örnekler var bunları incele,hem öğrenmiş olursun ,kolay gelsin



Kullanici Avatari

ekselanss

Aktif Üye
Aktif Üye
CI.... AK....
75
19/07/2009
0
Manisa
Ofis 2003
24/11/2013,16:09
Çözüldü 
Satış ekranında p1 deki veriye göre geçiçi formda metin kısmına nasıl verebilirim..
Acele etmemin sebebi dükkan ıma göre uyarladım bu programı . Aslı market programı bir an önce kullanıma grçitmek..


ekselanss, 19-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:05
Çözüldü 
Vereceğin metin kutusunun varsayılan değeri alanına
=[Formlar]![hızlısatış]![P1] şeklinde deneyin,DLoop olayida var tabi bunuda incele derim ..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgular İle Arama Ve Raporlama Sorunu Merve D. 8 264 15/05/2018, 16:36
Son Yorum: Merve D.
Çözüldü Formda Adres Kısmını Butun İle Cariden Getirmek haziran4 6 318 07/02/2018, 08:02
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Seçilen Kayda Ait Verileri Raporlama whelkshell 5 219 10/10/2017, 14:34
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Üretim Süreç Takibi ve Raporlama Uygulaması Samet Çağlayan 4 808 12/01/2017, 13:03
Son Yorum: atoz112
Çözüldü web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 487 30/11/2016, 17:38
Son Yorum: maras321

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.