Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/02/2014 01:22
Konu Sahibi
alican60
Yorumlar
8
Okunma
2449
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

alican60

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Dün,23:22
Çözüldü 
Örnekteki C# dinamik filtrelemeyi vb.nette yapmak istiyorum,buna benzer filtreleme örneği elinde olan varsa ekleyebilirmi veya bunu vb.nete uyarlayabilirmiyiz.


Ek Dosyalar
.rar   dynamicGridFilter+++++.rar (Dosya Boyutu: 156,22 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.091
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
13/10/2017,13:42
2010 kullandığım için bakamadım ama merak ettiğim şey şu. Siz grid üzerinde kayıtları listeleyebiliyor musunuz?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

atoz112

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.716
9
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
25/09/2017,13:28
merhaba,

C# kodlarınızı VB.Net kodlarına çevirme işlemleriniz için harici siteler mevcut.aşağıdaki linklerde bunlardan birkaçı söz konusu.inceleyip deneyebilirsiniz.

fakat,şunu da hatırlatmak gerekir ki,doğru sonuçlar almak kimi zaman kesin sonuç olarak elde edilemeyebilir.yine de,bir nebzede olsa,fikir vermek açısından katkı olabilir diye düşünmekte fayda var.

developerfusion

dotnetspider

iyi çalışmalar.
saygılar.


Cevapla

alican60

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Dün,23:22
Merhaba Vatoz Bey daha önceden bu programın kodlarını vb.nete çevirdim ama hata verdi,bu nedenle yardım istedim.

Evet Alpeki Bey listeleyebiliyorum.


Cevapla

alican60

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Dün,23:22
Çözüldü 
Örnekte datagridviewde comboboxa veri yazarak filtreleme yapıyorum ama biraz sorunlu.Combobox1 e Y yazarsam Y ile başlayan veriler geliyor ama combobox1 de hemen doluyor yani ikinci harf girmeme fırsat vermiyor.Ayrıca combobox1 doluyken combobox2 yede veri yazarak birbirine bağlı filtrelemedede aynı sorun oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   datagridview-dinamik filtrele.rar (Dosya Boyutu: 545,06 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:14
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.zip   POWER_datagridview-dinamik filtrele.zip (Dosya Boyutu: 558,68 KB / İndirme Sayısı: 23)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Yeni bir kayıt ekleme işlemi nasıl yapılır? cyberwars 12 3.129 20/02/2014, 22:12 cyberwars
Çözüldü VB.NET ile Mükerrer Kayıt Uyarısı Nasıl Verilir ? alican60 4 2.523 20/12/2013, 20:57 alican60
Çözüldü VB ile access'e veri eklemek (Insert-Update-Delete) nasıl kullanılır yani ? mertkaymak 3 5.421 18/09/2013, 04:34 rastignac
Çözüldü Bir fazla tabloda, birden çok veri arama nasıl yapılır. oztuncla 7 3.491 03/06/2013, 21:34 oztuncla
Çözüldü VS 2010 daki projeyi VS 2005 de nasıl çalıştırabilirim? tefenninet 3 2.097 07/05/2013, 12:11 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.