Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/01/2010 22:46
Konu Sahibi
leylaz
Yorumlar
11
Okunma
3585
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

leylaz

Üye
 39
 6
 25
 30/11/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 27/09/2011,21:38
Çözüldü 
Arkadaşlar ekte uygulamada sorgudaki verilerden form oluşturdum. Formumdaki butona tıkladığımda bu verileri tekilrapor adlı raporuma aktarıp yazdırmak istiyorum.

Ayrıca forumdaki ikinci buton ile yeni bir rapor sayfasında aynı öğrenci numarasına ait verileri raporlara aktarıp yazdırma imkanım var mı?

Raporlara aktarmak istiyorum çünkü çıktı için düzenleme yapmak istiyorum.


leylaz, 30-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.755
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 19/03/2019,00:01
Çözüldü 
İstedikleriniz elbette mümkün..Tam yardımcı olayım diye niyetlendim, baktımki 2007...Üzgünüm.2003 ile eklerseniz daha çabuk yardım alırsınız. Saygılarımla.



Kullanici Avatari

mustafa_atr

Aktif Üye
Ah....
 39
 32
 393
 15/12/2009
38
 Ankara
 
 -
 31/07/2016,10:33
Çözüldü 
https://www.accesstr.net/konu-formdaki-k...lamak.html



Kullanici Avatari

leylaz

Üye
 39
 6
 25
 30/11/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 27/09/2011,21:38
Çözüldü 
(29/01/2010 22:49)ercansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstedikleriniz elbette mümkün..Tam yardımcı olayım diye niyetlendim, baktımki 2007...Üzgünüm.2003 ile eklerseniz daha çabuk yardım alırsınız. Saygılarımla.

Alışkanlık işte kusura bakmayın sıkıştırdım ama çevirmeyi unuttum bu sefer. 2003 halini ekledim.


leylaz, 30-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.755
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 19/03/2019,00:01
Çözüldü 
Ekteki örneği inceleyin. Aynı mantıkla kendinize yeni raporlar oluşturabilirsiniz.



Kullanici Avatari

leylaz

Üye
 39
 6
 25
 30/11/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 27/09/2011,21:38
Çözüldü 
ercansahin bey teşekkür ederim. Örneği inceledim kendi formlarıma uygulayacağım.

Peki sadece formda gözüken kayıtı rapora taşımak istesem kayıt kaynağında nasıl bir değişiklik yapmam lazım?

Şimdi öğrenci numarasına ait tüm kayıtları listeliyor bunuda istemiştim tek kaydıda gösterirsek süper olacak.


leylaz, 30-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Seçeneğe bağlı yan yana yazdırma dioxi 6 273 19/03/2019, 22:33
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.518 17/03/2019, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Formdaki Tüm Sonuçları Raporlama Ve Yazdırma Ekranı yasargulten 23 658 04/03/2019, 13:10
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdaki Altforma Veri Giriş Yapılamıyor U.ALTUN 2 102 20/02/2019, 13:47
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formdaki İlişkisiz Alanların Tabloya Kaydettirilmesi akdemir1 8 206 11/02/2019, 17:12
Son Yorum: akdemir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.