Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/11/2010 00:06
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
8
Okunma
6516
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Arkadaşlar, ekteki çalışmada metin kutusundaki sayıyı butona tıklandıkça nasıl artırabilirim? Form yeniden açıldığında en son kaydedilen sayıdan itibaren devam edebilir miyim? Teşekkür ederim.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Butonlara basınca sayı arttırmak için

Visual Basic Code
metin_kutusu = metin_kutusu + 1


diyebilirsiniz. Bunun haricinde ilk sorunuz için daha önce sitemizde işlenen şu konuyu ziyaret edebilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Teşekkür ederim Sayın alpeki99 hocam. Sizi çok fazla göremiyorduk. Umarım herşey yolundadır. Tekrar teşekkürler...


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Bilgisayarımın ekran kartı yandı. Dizüstü olunca tamiri uzun sürdü ne yazık ki. Teşekkür ederim ilginiz için.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Geçmiş olsun, sağlık olsun...


Cevapla

emturker

- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.251
30/10/2008
778
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,17:39
Çözüldü 
(04/11/2010, 00:44)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilgisayarımın ekran kartı yandı. Dizüstü olunca tamiri uzun sürdü ne yazık ki. Teşekkür ederim ilginiz için.


Geçmiş Olsun Olcay Hatırladınmı Benimde Evdeki Ftp Server Yanmıştı.Img-grin


Application Engineer
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Excelden Alınan Tarih Ve Sayı Verisinin Düzeltilmesi kadirdursun 3 272 23/07/2017, 21:38 kadirdursun
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 228 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Formda Butona Say Komutu Ekleme ramazanemrullah 7 429 23/06/2017, 21:21 ramazanemrullah
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 568 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü yıla göre otomatik sayı vermek umuttk 7 2.865 09/06/2017, 12:25 mihrali

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.