Butona Tıklandıkça Artan Sayı(Numaratör)
Tarih
04/11/2010 00:06
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
8
Okunma
5955
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Arkadaşlar, ekteki çalışmada metin kutusundaki sayıyı butona tıklandıkça nasıl artırabilirim? Form yeniden açıldığında en son kaydedilen sayıdan itibaren devam edebilir miyim? Teşekkür ederim.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Butonlara basınca sayı arttırmak için

Visual Basic Code
metin_kutusu = metin_kutusu + 1


diyebilirsiniz. Bunun haricinde ilk sorunuz için daha önce sitemizde işlenen şu konuyu ziyaret edebilirsiniz.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Teşekkür ederim Sayın alpeki99 hocam. Sizi çok fazla göremiyorduk. Umarım herşey yolundadır. Tekrar teşekkürler...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bilgisayarımın ekran kartı yandı. Dizüstü olunca tamiri uzun sürdü ne yazık ki. Teşekkür ederim ilginiz için.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Geçmiş olsun, sağlık olsun...
Cevapla

emturker
- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.250
30/10/2008
775
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
15/05/2017,14:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(04/11/2010, 00:44)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilgisayarımın ekran kartı yandı. Dizüstü olunca tamiri uzun sürdü ne yazık ki. Teşekkür ederim ilginiz için.


Geçmiş Olsun Olcay Hatırladınmı Benimde Evdeki Ftp Server Yanmıştı.Img-grin
Application Engineer
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dış Veri Alı Butona Atamak. Güven Ongun 6 142 06/05/2017, 01:41 Güven Ongun
  Access Otomatik Sayı Hatası kadirba72 3 150 23/02/2017, 21:19 kadirba72
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 93 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 423 22/01/2017, 13:46 murat dikme
  Birleştirme sorgusunda sayı formatı hatası Mecnun24 8 409 15/12/2016, 16:39 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status