Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/11/2009 00:24
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
6
Okunma
2728
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yenginoglu

Altın Üye
Ah.... Ye....
 60
 116
 496
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,11:55
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar
ekte göndermiş olduğum formda
1- küçük 2 adet buton var tıkladığımızda rapor açıyor fakat Access pencere gizleme modülü devreye girdiğinde çalışmıyor.
2- raporların birinde resmin çıkmasını istiyorum fakat yapamadım ustalarımdan yardım istiyorum.
teşekkürler,
ahmet yenginoğlu


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 480
 11.977
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,19:52
Çözüldü 
pencere gizleme konusundaki anlatılanları eksik uygulamışsınız.

Alıntı:Uygulamanızdaki tüm raporların Açıldığında alanına aşağıdaki kodu yazın

Kod:
Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
DoCmd.Maximize
End Sub


Resim sorunu için öncelikle tabloya resim kaydedeceğiniz form tasarlamanız gerekiyor henüz form oluşturmadıysanız aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Forma Resim Ekleme (Tabloya Resim Yolunu Kaydederek)

formunuz var ise örnek uygulamanıza ekleyip tekrar gönderiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

yenginoglu

Altın Üye
Ah.... Ye....
 60
 116
 496
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,11:55
Çözüldü 
sayın hocam ilgine çok teşekkür ederim.
1. konuyu hallettim evet atlamışım fakat resim ile ilgili olarak tabloda resmin yolu var oradan gelmezmi acaba.
yani emlağın resmini de oraya yazdırmak istedim ama yapamadım.
yardımcı olursanız sevinirim hocam.
teşekkürler,
ahmet yenginoğlu


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

yenginoglu

Altın Üye
Ah.... Ye....
 60
 116
 496
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,11:55
Çözüldü 
tşk. cevaplanmış sorulara aktarabilirsiniz.


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 23/03/2019,18:47
Çözüldü 
Raporda Bound Object değil Image kullanın.
Resmin yolunu almak için gizli bir metin kutusu ekleyin.
Raporun ayrıntılarında format olayına aşağıdaki kodu yazın.

Kod:
Me.Image1.Picture = Me.ResimDosyasi1


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... Se.... Şe....
 125
 2.057
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 03/01/2019,11:47
Çözüldü 
Teşekkür sayın Seruz...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Etikete Tıklandığında Tabloya Kayıtlı Değerler Mesajbox'ta Nasıl Gösterilir. Oğuz Türkyılmaz 8 321 15/01/2019, 15:22
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Butona Tıklandığında, Butona Atanan Değerlerin Sürekli Form'da Kayda Alınması. Oğuz Türkyılmaz 8 334 06/01/2019, 01:22
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Liste Kutusuna Tıklandığında Diğer Liste Kutusundaki Verilerin Filtrelenmesi mmert06 11 290 27/12/2018, 02:09
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Listedeki Kayıt Çift Tıklandığında İlgili Form Boş Geliyor. Oğuz Türkyılmaz 4 195 17/12/2018, 23:23
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü 1.formda Liste Çift Tıklandığında İlgili Alanın Kaydını 2.forma Çekmede Hata Oğuz Türkyılmaz 2 178 29/11/2018, 16:47
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.