Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2009 04:17
Konu Sahibi
sturan2
Yorumlar
9
Okunma
3799
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sturan2

Üye
Üye
 32
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Forma 2 metin kutusu 1 buton ekledim. Farklı şartlara göre toplam aldığım 2 sorgum var. Butonun click olayına nasıl bir kod yazmalıyım ki sorgu 1'in sonucunu metin kutusu 1'e, sorgu 2'nin sonucunu metin kutusu 2'ye yazdırayım.

Soru çok basit bir soru belki bilemiyorum. Aramada yaptım forumda bir kaç örnek inceledim ama yapamadım.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:53
Çözüldü 
Merhabalar Aramıza hoşgeldiniz
örneğini ekleyerek sorunuzu sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.



Kullanici Avatari

sturan2

Üye
Üye
 32
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Dosyayı ekledim. Bir tablomda eksi(-) olanları ve artı(+) iki ayrı sorgu ile topluyorum. Oluşturduğum formdaki butona tıkladığımda sorguların sonuçlarını metin kutularına nasıl alırım. Vba kodlarıyla alabilirmiyim. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   deneme.mdb(Dosya Boyutu: 268 KB / İndirme Sayısı: 22)

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
16/07/2018,11:14
Çözüldü 
Bu işin en kolayı, bilgileri bir alt form aracılığı ile form üzerine getirme ve ordan almadır. Ben de öyle yaptım. Ama bu işlemler için verileriniz uygun değil. Bu toplamları birbiryle ilişkilendiren bir mantık kurmamışsınız. Yani bir işlem numarası oluşturup, toplamları o işlem numarasına göre almak, form üzerine de aynı numaraya göre çağırmak mümkün olmalı. Sizin uyguladığunuz bu şekilde ise sadece bir tek ana toplamla çalışılır.

Örnek ekliyorum. Bazı alan adlarınız uygun olmadığı için değiştirdim. Örneği inceleyin.

Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar(Dosya Boyutu: 28,26 KB / İndirme Sayısı: 61)
İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

sturan2

Üye
Üye
 32
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkürler bu durumda benim işimi görür. Ben örneğiniz üzerinden giderek uyarlamaları yapmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:53
Çözüldü 
Mehmet hocam zaten güzelce yapmış,ama bende bu arada birşeyler yapmıştım boşa gitmesin ekleyeyim


Ek Dosyalar
.mdb   deneme-Celoyce cevap.mdb(Dosya Boyutu: 260 KB / İndirme Sayısı: 50)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Silinecek Veri Yokken Butona Basıldığında Silme Uyarısının Ekrana Gelmesi mmert06 2 137 01/07/2018, 23:55
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Metin Kutularında Kdv Tutarını Göstermek m_demir 10 240 27/06/2018, 11:35
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Listeden Metin Kutularına Veri Aktarmak m_demir 8 228 19/06/2018, 09:41
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Listeden Metin Kutusuna Veri Aktarmak m_demir 2 105 04/06/2018, 15:12
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Listeye Veri Ekleme Ve Listeye Bağlı Sorgu Oluşturma. karaca10 8 241 03/06/2018, 14:55
Son Yorum: karaca10

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.