Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2009 04:17
Konu Sahibi
sturan2
Yorumlar
9
Okunma
3620
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sturan2

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
23/06/2017,12:10
Çözüldü 
Forma 2 metin kutusu 1 buton ekledim. Farklı şartlara göre toplam aldığım 2 sorgum var. Butonun click olayına nasıl bir kod yazmalıyım ki sorgu 1'in sonucunu metin kutusu 1'e, sorgu 2'nin sonucunu metin kutusu 2'ye yazdırayım.

Soru çok basit bir soru belki bilemiyorum. Aramada yaptım forumda bir kaç örnek inceledim ama yapamadım.


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Merhabalar Aramıza hoşgeldiniz
örneğini ekleyerek sorunuzu sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.


Cevapla

sturan2

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
23/06/2017,12:10
Çözüldü 
Dosyayı ekledim. Bir tablomda eksi(-) olanları ve artı(+) iki ayrı sorgu ile topluyorum. Oluşturduğum formdaki butona tıkladığımda sorguların sonuçlarını metin kutularına nasıl alırım. Vba kodlarıyla alabilirmiyim. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   deneme.mdb (Dosya Boyutu: 268 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
21/09/2017,23:03
Çözüldü 
Bu işin en kolayı, bilgileri bir alt form aracılığı ile form üzerine getirme ve ordan almadır. Ben de öyle yaptım. Ama bu işlemler için verileriniz uygun değil. Bu toplamları birbiryle ilişkilendiren bir mantık kurmamışsınız. Yani bir işlem numarası oluşturup, toplamları o işlem numarasına göre almak, form üzerine de aynı numaraya göre çağırmak mümkün olmalı. Sizin uyguladığunuz bu şekilde ise sadece bir tek ana toplamla çalışılır.

Örnek ekliyorum. Bazı alan adlarınız uygun olmadığı için değiştirdim. Örneği inceleyin.

Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 28,26 KB / İndirme Sayısı: 60)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

sturan2

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
23/06/2017,12:10
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkürler bu durumda benim işimi görür. Ben örneğiniz üzerinden giderek uyarlamaları yapmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Mehmet hocam zaten güzelce yapmış,ama bende bu arada birşeyler yapmıştım boşa gitmesin ekleyeyim


Ek Dosyalar
.mdb   deneme-Celoyce cevap.mdb (Dosya Boyutu: 260 KB / İndirme Sayısı: 50)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.392 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Sorgu Kriteri metin02 3 189 21/08/2017, 00:11 ozanakkaya
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 513 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 227 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Formda Butona Say Komutu Ekleme ramazanemrullah 7 429 23/06/2017, 21:21 ramazanemrullah

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.