Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2009 04:17
Konu Sahibi
sturan2
Yorumlar
9
Okunma
3955
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sturan2

Üye
 32
 7
 14
 21/02/2009
10
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Forma 2 metin kutusu 1 buton ekledim. Farklı şartlara göre toplam aldığım 2 sorgum var. Butonun click olayına nasıl bir kod yazmalıyım ki sorgu 1'in sonucunu metin kutusu 1'e, sorgu 2'nin sonucunu metin kutusu 2'ye yazdırayım.

Soru çok basit bir soru belki bilemiyorum. Aramada yaptım forumda bir kaç örnek inceledim ama yapamadım.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 46
 71
 3.180
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:44
Çözüldü 
Merhabalar Aramıza hoşgeldiniz
örneğini ekleyerek sorunuzu sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.



Kullanici Avatari

sturan2

Üye
 32
 7
 14
 21/02/2009
10
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Dosyayı ekledim. Bir tablomda eksi(-) olanları ve artı(+) iki ayrı sorgu ile topluyorum. Oluşturduğum formdaki butona tıkladığımda sorguların sonuçlarını metin kutularına nasıl alırım. Vba kodlarıyla alabilirmiyim. Teşekkürler.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 53
 218
 4.925
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,23:20
Çözüldü 
Bu işin en kolayı, bilgileri bir alt form aracılığı ile form üzerine getirme ve ordan almadır. Ben de öyle yaptım. Ama bu işlemler için verileriniz uygun değil. Bu toplamları birbiryle ilişkilendiren bir mantık kurmamışsınız. Yani bir işlem numarası oluşturup, toplamları o işlem numarasına göre almak, form üzerine de aynı numaraya göre çağırmak mümkün olmalı. Sizin uyguladığunuz bu şekilde ise sadece bir tek ana toplamla çalışılır.

Örnek ekliyorum. Bazı alan adlarınız uygun olmadığı için değiştirdim. Örneği inceleyin.

Kolay gelsin.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

sturan2

Üye
 32
 7
 14
 21/02/2009
10
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkürler bu durumda benim işimi görür. Ben örneğiniz üzerinden giderek uyarlamaları yapmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 46
 71
 3.180
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:44
Çözüldü 
Mehmet hocam zaten güzelce yapmış,ama bende bu arada birşeyler yapmıştım boşa gitmesin ekleyeyim




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Mükerrer Kaydı Nasıl Önlerim. Oğuz Türkyılmaz 22 370 9 saat önce
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Min() Fonksiyonu İle Sorgu Yapma ahmet025896 7 281 Dün, 16:12
Son Yorum: ahmet025896
Çözüldü Alt Formda Kayıt Gezinti Çubuğunu Nasıl Gizlerim. Oğuz Türkyılmaz 2 78 17/01/2019, 14:01
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Metin Kutusunda Hesaplama Formülü Nasıl Uygulanır. Oğuz Türkyılmaz 2 118 15/01/2019, 21:47
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Etikete Tıklandığında Tabloya Kayıtlı Değerler Mesajbox'ta Nasıl Gösterilir. Oğuz Türkyılmaz 8 233 15/01/2019, 15:22
Son Yorum: haliliyas

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.