Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/02/2009 04:17
Konu Sahibi
sturan2
Yorumlar
9
Okunma
3872
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sturan2


 32
 14
 7
 21/02/2009
10
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Forma 2 metin kutusu 1 buton ekledim. Farklı şartlara göre toplam aldığım 2 sorgum var. Butonun click olayına nasıl bir kod yazmalıyım ki sorgu 1'in sonucunu metin kutusu 1'e, sorgu 2'nin sonucunu metin kutusu 2'ye yazdırayım.

Soru çok basit bir soru belki bilemiyorum. Aramada yaptım forumda bir kaç örnek inceledim ama yapamadım.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.148
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:30
Çözüldü 
Merhabalar Aramıza hoşgeldiniz
örneğini ekleyerek sorunuzu sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.


Celosoft Yazılım

Kullanici Avatari

sturan2


 32
 14
 7
 21/02/2009
10
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Dosyayı ekledim. Bir tablomda eksi(-) olanları ve artı(+) iki ayrı sorgu ile topluyorum. Oluşturduğum formdaki butona tıkladığımda sorguların sonuçlarını metin kutularına nasıl alırım. Vba kodlarıyla alabilirmiyim. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   deneme.mdb(Dosya Boyutu: 268 KB / İndirme Sayısı: 22)

Kullanici Avatari

mehmetdemiral


ME.... DE....
 53
 4.912
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,02:06
Çözüldü 
Bu işin en kolayı, bilgileri bir alt form aracılığı ile form üzerine getirme ve ordan almadır. Ben de öyle yaptım. Ama bu işlemler için verileriniz uygun değil. Bu toplamları birbiryle ilişkilendiren bir mantık kurmamışsınız. Yani bir işlem numarası oluşturup, toplamları o işlem numarasına göre almak, form üzerine de aynı numaraya göre çağırmak mümkün olmalı. Sizin uyguladığunuz bu şekilde ise sadece bir tek ana toplamla çalışılır.

Örnek ekliyorum. Bazı alan adlarınız uygun olmadığı için değiştirdim. Örneği inceleyin.

Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar(Dosya Boyutu: 28,26 KB / İndirme Sayısı: 61)
İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

sturan2


 32
 14
 7
 21/02/2009
10
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 14/11/2017,11:10
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkürler bu durumda benim işimi görür. Ben örneğiniz üzerinden giderek uyarlamaları yapmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.148
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:30
Çözüldü 
Mehmet hocam zaten güzelce yapmış,ama bende bu arada birşeyler yapmıştım boşa gitmesin ekleyeyim


Ek Dosyalar
.mdb   deneme-Celoyce cevap.mdb(Dosya Boyutu: 260 KB / İndirme Sayısı: 50)
Celosoft Yazılım


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin Biçimlendirme Hakkında notrino 17 199 12/10/2018, 10:18
Son Yorum: notrino
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 105 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Metin Kutusunda Hesaplanmış Değeri Raporda Gösterme Oğuz Türkyılmaz 14 237 05/10/2018, 22:12
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Veritabanına 2 Farklı Kullanıcı Birbirinden Bağımsız Aynı Anda Nasıl Kayıt Yapar Oğuz Türkyılmaz 11 231 02/10/2018, 16:34
Son Yorum: Allback
Çözüldü Access 2010 Veri Tabanı Bölücü İşlemi Nasıl Yapılıyor. Oğuz Türkyılmaz 2 73 29/09/2018, 13:32
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444