Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/10/2012 01:14
Konu Sahibi
hedefkaya
Yorumlar
5
Okunma
1356
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

hedefkaya

Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... H....
25
9
04/11/2008
0
Van
Ofis 2007
10/09/2017,15:26
Çözüldü 
FORM1 de A butonuna tıkladığımda
TABLO1 deki SIRANO hücresindeki veri 1 ise bu satırı
TABLO2 YE nasıl aktarabilirim
teşekürler...


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.807
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:45
Çözüldü 
Form1'deki butonu tıkladığında tablo1'deki sıra 1 ise satırı tablo2'ye aktarır.


Ek Dosyalar
.rar   SORGUSLD.rar (Dosya Boyutu: 23,14 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla

hedefkaya

Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... H....
25
9
04/11/2008
0
Van
Ofis 2007
10/09/2017,15:26
Çözüldü 
sayın. ozanakkaya
emeğine sağlık teşekürler


Cevapla

hedefkaya

Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... H....
25
9
04/11/2008
0
Van
Ofis 2007
10/09/2017,15:26
Çözüldü 
TABLO1 deki SIRANO hücresindeki veri 1 ise STOKADI hücresindeki yazıyı
FORM1 DEKİ A butonun üzerine nasıl yazabilirim
teşekürler...


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
STOKADI adında bir hücre göremedim
ancak TABLO1 e Stokadi olarak bir alan eklerseniz
şöyle bir kod kullanabilirsiniz

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
If DLookup("[SIRANO]", "TABLO1", "[SIRANO]") = 1 Then
Me.A.Caption = DLookup("[Stokadi]", "TABLO1", "[SIRANO]=1")

Else
Me.A.Caption = "A"
End If
End Sub


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
23/09/2017,05:31
Çözüldü 
Sn Hedefkaya lütfen geri bildirimde bulununuz.
saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Buton Ve Msgbox Sorunu onurgs59 9 533 25/05/2017, 20:42 atoz112
Çözüldü Formda Buton Yardımı İle Resim Çekme Ve Rapora Ekleme murat dikme 7 495 11/03/2017, 15:56 murat dikme
Çözüldü Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 310 06/01/2017, 22:41 nightashes
Çözüldü Buton gizleme hk. okumas 3 388 16/12/2016, 13:34 okumas
Çözüldü açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 1.233 30/11/2016, 12:01 donepezil

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.