Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2010 21:08
Konu Sahibi
enable8787
Yorumlar
5
Okunma
1814
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

enable8787

Üye
Üye
 31
 2
 1
 06/12/2010
0
 Düzce
 
 Ofis 2003
 06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Oncelıkle herkese merhaba, neden daha oncelerı sızın calısmalarınızı goremedımkı? Ben tam 1 aydan bu yana soru sormadıgım forum kalmadı en sonunda burayı buldum ve soruma cevap bulabılecegımı dusunuyorum. Sımdı su sekılde bır ornek gerekıyor benım sırketıme ama kendım yapıcam tabı Img-grin Sımdı arkadaslar bı form olucak ornek olarak;
a: butonuna tıkladım asagıda bı text kutusu olucak onun ıcıne : ornek 1v.s.. bu kopyalanabılecek bı yazı olucek
b: butonuna tıkladıgımdada asagıdakı text kutusunda : ornek 2vs. bu kopyalabılecek olucak.

yanı anlatmak ıstedıgım aslında basıt ozet olarak yukardakı butonları herhangı bırıne tıkladıgımda o butona ait icerik yazısı asagıdakı bos text kutusunda yer alacak ve onu kopyalabılecegım. cok basıt ama ben bıraz zıt oldugum ıcın yapamadım kımsedende yardım almadım. yapılabılecek bı durum varsa yardımcı olurmusunuz yada hazır bı ornek varsa.kolay gelsın.



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Aramıza hoş geldiniz. Sitemizden faydalanmaya başlamadan önce kurallarımızı okumanızı ve yazılarınızda Türkçe karakter kullanmaya özen göstermenizi rica ederiz.

Sorunuza gelince; formunuza bir adet Metin0 adında metin kutusu ile Komut1 ve Komut2 adında iki adet düğme ekleyiniz.Ekleyeceğiniz butonların tıklandığında olayına;

Visual Basic Code
Private Sub Komut1_Click()
Me.Metin0 = "1 vs."
End Sub

Visual Basic Code
 
Private Sub Komut2_Click()
Me.Metin0 = "2 vs."
End Sub


yazarak deneyiniz.



Kullanici Avatari

enable8787

Üye
Üye
 31
 2
 1
 06/12/2010
0
 Düzce
 
 Ofis 2003
 06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Beceremıyorum sımdı yukarıdakı dugmeye sag tıklayıp kod olusturmu dıcem

Evet yaptım , kusura bakmayın yapabılırım ancak cok uzagım ben Access e ve cok lazım. yaptım ancak o kutuya tıkladıgımda yazdı asagı ama tick i kaldırdıgımda kaybolmuyo yazı.bunu nasıl yapabılırım



Kullanici Avatari

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Uzman
 41
 681
 26
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,20:20
Çözüldü 
tick nedir ?
örnek ekleseniz ??


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn ayhan hocam, tick derken arkadaş acaba tıklamaktan mı bahsediyor bilemiyorum. Geri dönüş yaparsa çözüm üretilebilir.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Konu taşınmıştır.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Runtime İle Çalışırken İstemci Ayarlarında Sorgu Onayı Problemi hbal09 4 113 11/09/2018, 17:59
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Aylık Sorgu metin02 6 173 26/07/2018, 12:19
Son Yorum: metin02
Çözüldü Sorgu Ve Metin Kutusundan Tabloya veri kaydı raburabu 2 183 23/07/2018, 12:18
Son Yorum: raburabu
Çözüldü Buton İle Alt Form Açma Hk. serkan1985 4 163 20/07/2018, 10:18
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Sürekli Formdaki Tüm Verileri Buton Yardımı İle Temizleme mmert06 2 218 30/06/2018, 02:24
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.