Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2010 21:08
Konu Sahibi
enable8787
Yorumlar
5
Okunma
1748
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

enable8787

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
06/12/2010
0
Düzce
Ofis 2003
06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Oncelıkle herkese merhaba, neden daha oncelerı sızın calısmalarınızı goremedımkı? Ben tam 1 aydan bu yana soru sormadıgım forum kalmadı en sonunda burayı buldum ve soruma cevap bulabılecegımı dusunuyorum. Sımdı su sekılde bır ornek gerekıyor benım sırketıme ama kendım yapıcam tabı Img-grin Sımdı arkadaslar bı form olucak ornek olarak;
a: butonuna tıkladım asagıda bı text kutusu olucak onun ıcıne : ornek 1v.s.. bu kopyalanabılecek bı yazı olucek
b: butonuna tıkladıgımdada asagıdakı text kutusunda : ornek 2vs. bu kopyalabılecek olucak.

yanı anlatmak ıstedıgım aslında basıt ozet olarak yukardakı butonları herhangı bırıne tıkladıgımda o butona ait icerik yazısı asagıdakı bos text kutusunda yer alacak ve onu kopyalabılecegım. cok basıt ama ben bıraz zıt oldugum ıcın yapamadım kımsedende yardım almadım. yapılabılecek bı durum varsa yardımcı olurmusunuz yada hazır bı ornek varsa.kolay gelsın.


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Aramıza hoş geldiniz. Sitemizden faydalanmaya başlamadan önce kurallarımızı okumanızı ve yazılarınızda Türkçe karakter kullanmaya özen göstermenizi rica ederiz.

Sorunuza gelince; formunuza bir adet Metin0 adında metin kutusu ile Komut1 ve Komut2 adında iki adet düğme ekleyiniz.Ekleyeceğiniz butonların tıklandığında olayına;

Visual Basic Code
Private Sub Komut1_Click()
Me.Metin0 = "1 vs."
End Sub

Visual Basic Code
 
Private Sub Komut2_Click()
Me.Metin0 = "2 vs."
End Sub


yazarak deneyiniz.


Cevapla

enable8787

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
06/12/2010
0
Düzce
Ofis 2003
06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Beceremıyorum sımdı yukarıdakı dugmeye sag tıklayıp kod olusturmu dıcem

Evet yaptım , kusura bakmayın yapabılırım ancak cok uzagım ben Access e ve cok lazım. yaptım ancak o kutuya tıkladıgımda yazdı asagı ama tick i kaldırdıgımda kaybolmuyo yazı.bunu nasıl yapabılırım


Cevapla

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
23/02/2017,01:00
Çözüldü 
tick nedir ?
örnek ekleseniz ??


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn ayhan hocam, tick derken arkadaş acaba tıklamaktan mı bahsediyor bilemiyorum. Geri dönüş yaparsa çözüm üretilebilir.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.870
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
Konu taşınmıştır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.495 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 158 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Sorgu Kriteri metin02 3 212 21/08/2017, 00:11 ozanakkaya
Çözüldü Siparişleri Detaylı Sorgu Oluşturma U.ALTUN 3 422 30/05/2017, 14:54 atoz112
Çözüldü İki Tarih Arası Sorgu Problemi AloneX 13 870 26/05/2017, 11:14 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.