Buton Sorgu
Tarih
06/12/2010 21:08
Konu Sahibi
enable8787
Yorumlar
5
Okunma
1481
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



enable8787
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
06/12/2010
0
Düzce
Ofis 2003
06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Oncelıkle herkese merhaba, neden daha oncelerı sızın calısmalarınızı goremedımkı? Ben tam 1 aydan bu yana soru sormadıgım forum kalmadı en sonunda burayı buldum ve soruma cevap bulabılecegımı dusunuyorum. Sımdı su sekılde bır ornek gerekıyor benım sırketıme ama kendım yapıcam tabı Img-grin Sımdı arkadaslar bı form olucak ornek olarak;
a: butonuna tıkladım asagıda bı text kutusu olucak onun ıcıne : ornek 1v.s.. bu kopyalanabılecek bı yazı olucek
b: butonuna tıkladıgımdada asagıdakı text kutusunda : ornek 2vs. bu kopyalabılecek olucak.

yanı anlatmak ıstedıgım aslında basıt ozet olarak yukardakı butonları herhangı bırıne tıkladıgımda o butona ait icerik yazısı asagıdakı bos text kutusunda yer alacak ve onu kopyalabılecegım. cok basıt ama ben bıraz zıt oldugum ıcın yapamadım kımsedende yardım almadım. yapılabılecek bı durum varsa yardımcı olurmusunuz yada hazır bı ornek varsa.kolay gelsın.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aramıza hoş geldiniz. Sitemizden faydalanmaya başlamadan önce kurallarımızı okumanızı ve yazılarınızda Türkçe karakter kullanmaya özen göstermenizi rica ederiz.

Sorunuza gelince; formunuza bir adet Metin0 adında metin kutusu ile Komut1 ve Komut2 adında iki adet düğme ekleyiniz.Ekleyeceğiniz butonların tıklandığında olayına;

Visual Basic Code
Private Sub Komut1_Click()
Me.Metin0 = "1 vs."
End Sub

Visual Basic Code
 
Private Sub Komut2_Click()
Me.Metin0 = "2 vs."
End Sub


yazarak deneyiniz.

Cevapla

enable8787
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
06/12/2010
0
Düzce
Ofis 2003
06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Beceremıyorum sımdı yukarıdakı dugmeye sag tıklayıp kod olusturmu dıcem

Evet yaptım , kusura bakmayın yapabılırım ancak cok uzagım ben Access e ve cok lazım. yaptım ancak o kutuya tıkladıgımda yazdı asagı ama tick i kaldırdıgımda kaybolmuyo yazı.bunu nasıl yapabılırım
Cevapla

ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
23/02/2017,01:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tick nedir ?
örnek ekleseniz ??
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Sn ayhan hocam, tick derken arkadaş acaba tıklamaktan mı bahsediyor bilemiyorum. Geri dönüş yaparsa çözüm üretilebilir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.317
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Konu taşınmıştır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgu Sonucunu Sipariş Sayısı Kadar Katlıyor. husem 14 147 24/02/2017, 14:22 husem
  İki Tarih Arası Sorgu Ve Toplama kadirba72 14 239 22/02/2017, 15:42 kadirba72
  Dinamik Excel İle Sorgu Cevabı Almak dufrety 6 76 08/02/2017, 13:02 dufrety
Exclamation Access Büyük Verilerde Sorgu Hatası aydogdu_115 9 392 05/02/2017, 13:26 atoz112
  çoklu seçmeli sorgu murat_orh 16 177 05/02/2017, 11:37 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya