Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2010 21:08
Konu Sahibi
enable8787
Yorumlar
5
Okunma
1842
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

enable8787

Üye
 32
 2
 1
 06/12/2010
0
 Düzce
 
 Ofis 2003
 06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Oncelıkle herkese merhaba, neden daha oncelerı sızın calısmalarınızı goremedımkı? Ben tam 1 aydan bu yana soru sormadıgım forum kalmadı en sonunda burayı buldum ve soruma cevap bulabılecegımı dusunuyorum. Sımdı su sekılde bır ornek gerekıyor benım sırketıme ama kendım yapıcam tabı Img-grin Sımdı arkadaslar bı form olucak ornek olarak;
a: butonuna tıkladım asagıda bı text kutusu olucak onun ıcıne : ornek 1v.s.. bu kopyalanabılecek bı yazı olucek
b: butonuna tıkladıgımdada asagıdakı text kutusunda : ornek 2vs. bu kopyalabılecek olucak.

yanı anlatmak ıstedıgım aslında basıt ozet olarak yukardakı butonları herhangı bırıne tıkladıgımda o butona ait icerik yazısı asagıdakı bos text kutusunda yer alacak ve onu kopyalabılecegım. cok basıt ama ben bıraz zıt oldugum ıcın yapamadım kımsedende yardım almadım. yapılabılecek bı durum varsa yardımcı olurmusunuz yada hazır bı ornek varsa.kolay gelsın.



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Aramıza hoş geldiniz. Sitemizden faydalanmaya başlamadan önce kurallarımızı okumanızı ve yazılarınızda Türkçe karakter kullanmaya özen göstermenizi rica ederiz.

Sorunuza gelince; formunuza bir adet Metin0 adında metin kutusu ile Komut1 ve Komut2 adında iki adet düğme ekleyiniz.Ekleyeceğiniz butonların tıklandığında olayına;

Visual Basic Code
Private Sub Komut1_Click()
Me.Metin0 = "1 vs."
End Sub

Visual Basic Code
 
Private Sub Komut2_Click()
Me.Metin0 = "2 vs."
End Sub


yazarak deneyiniz.



Kullanici Avatari

enable8787

Üye
 32
 2
 1
 06/12/2010
0
 Düzce
 
 Ofis 2003
 06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Beceremıyorum sımdı yukarıdakı dugmeye sag tıklayıp kod olusturmu dıcem

Evet yaptım , kusura bakmayın yapabılırım ancak cok uzagım ben Access e ve cok lazım. yaptım ancak o kutuya tıkladıgımda yazdı asagı ama tick i kaldırdıgımda kaybolmuyo yazı.bunu nasıl yapabılırım



Kullanici Avatari

ayhan2122

Uzman
 41
 680
 26
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,20:20
Çözüldü 
tick nedir ?
örnek ekleseniz ??


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn ayhan hocam, tick derken arkadaş acaba tıklamaktan mı bahsediyor bilemiyorum. Geri dönüş yaparsa çözüm üretilebilir.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.624
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,15:04
Çözüldü 
Konu taşınmıştır.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Webbrowser Otomotik Buton Tıklama mustinba 4 118 29/11/2018, 15:37
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Sorgu İlişkileri Hakkında notrino 2 89 26/11/2018, 16:35
Son Yorum: notrino
Çözüldü Sorgu Sonucunda Eksi (-) Değerlerin Görünmesi derebeyi 4 85 16/11/2018, 16:50
Son Yorum: derebeyi
Çözüldü Buton Açık Kapalı golf2000 3 117 27/10/2018, 21:50
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Alan Verisine Bağlı Buton Aktivasyonu notrino 5 225 03/10/2018, 20:36
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.