Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2012 09:41
Konu Sahibi
nihatra
Yorumlar
4
Okunma
1985
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

nihatra

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
29/11/2011
0
Eskişehir
Ofis 2003
15/11/2012,11:31
Çözüldü 
Excelden veb sayfasına veri gönderiyorum.bir yerde takıldım. bu sayfada 3 adet button var.
üç butonun name=button aşağıdaki gibi
<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Görüntüleme ." onclick="kayitGoruntule();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Güncelleme / Kamu İdaresi İçi Nakil ." onclick="icNakil();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Tekrar Tescil / Kamu İdaresi Dışı Nakil ." onclick=disNakil();></td>
komutları
.document.all.Item("butonTcAra").Click .....gibi göneriyorum.

bu üç butondan herhangi birini nasıl seçebilirim.


Cevapla

mcmaho

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
17/03/2017,22:33
Çözüldü 
Excel mi? Visual Basic mi?


<<< 10-HAGİ-10 >>>
Cevapla

nihatra

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
29/11/2011
0
Eskişehir
Ofis 2003
15/11/2012,11:31
Çözüldü 
kodlarım aşağıdadır. acil cevap bekliyorum.

Private Sub CommandButton1_Click()
On Error Resume Next
Dim IE As Object

Set IE = CreateObject("InternetExplorer.Application")

With IE
.Visible = True
.navigate "http://uygweb.sgk.gov.tr/............."

Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop

.document.all.Item("kulAd").Value = "" 'Kullanıcı Adı
.document.all.Item("sifre").Value = "" 'şifre
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("comboUyruk").Value = "TC"
.document.all.Item("txtTcno").Value = Sheets("Sayfa2").Range("A3") 'TC KİMLİK NUMARASI
.document.all.Item("butonTcAra").Click

'bu arada name=button olan 4 tane buton var birini seçmek istiyorum


Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop


End With

Set IE = Nothing
End Sub


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Sayın nihatra lütfen Site Kurallarını okuyunuz. Sorunuz ile ilgili örnek dosyanızı ekleyiniz. Her soruyu soran için örnek hazırlamak bizim için çok ciddi zaman kaybı oluyor. Ayrıca acil, ölüyorum, bittim, işten kovulacağım vb. ifadeler sorunuzun çözülmesini günlerce geciktirir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:nihatra
Site içerisinde arama yapmış olsaydınız bu konu ile birçok örnek var.Aşağıdaki linkte bunlardan bir tanesidir.

Not:Arkadaşımız siteye girip çıkmasına rağmen konuya dönüş yapmamıştır.Konu cevaplanmışlara taşınmıştır.

Vergi Dairesinden Pos Sorgulama


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 4.023 01/06/2013, 02:33 drummers
Çözüldü mdı forma buton ekleme aydın3838 20 7.310 28/04/2012, 13:33 aydın3838

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.