Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2012 09:41
Konu Sahibi
nihatra
Yorumlar
4
Okunma
2126
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

nihatra


 Belirtilmemiş
 2
 1
 29/11/2011
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2003
 15/11/2012,11:31
Çözüldü 
Excelden veb sayfasına veri gönderiyorum.bir yerde takıldım. bu sayfada 3 adet button var.
üç butonun name=button aşağıdaki gibi
<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Görüntüleme ." onclick="kayitGoruntule();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Güncelleme / Kamu İdaresi İçi Nakil ." onclick="icNakil();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Tekrar Tescil / Kamu İdaresi Dışı Nakil ." onclick=disNakil();></td>
komutları
.document.all.Item("butonTcAra").Click .....gibi göneriyorum.

bu üç butondan herhangi birini nasıl seçebilirim.



Kullanici Avatari

mcmaho


MU.... ÖZ....
 198
 20
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 13/11/2017,23:09
Çözüldü 
Excel mi? Visual Basic mi?


<<< 10-HAGİ-10 >>>

Kullanici Avatari

nihatra


 Belirtilmemiş
 2
 1
 29/11/2011
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2003
 15/11/2012,11:31
Çözüldü 
kodlarım aşağıdadır. acil cevap bekliyorum.

Private Sub CommandButton1_Click()
On Error Resume Next
Dim IE As Object

Set IE = CreateObject("InternetExplorer.Application")

With IE
.Visible = True
.navigate "http://uygweb.sgk.gov.tr/............."

Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop

.document.all.Item("kulAd").Value = "" 'Kullanıcı Adı
.document.all.Item("sifre").Value = "" 'şifre
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("comboUyruk").Value = "TC"
.document.all.Item("txtTcno").Value = Sheets("Sayfa2").Range("A3") 'TC KİMLİK NUMARASI
.document.all.Item("butonTcAra").Click

'bu arada name=button olan 4 tane buton var birini seçmek istiyorum


Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop


End With

Set IE = Nothing
End Sub



Kullanici Avatari

alpeki99


OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Sayın nihatra lütfen Site Kurallarını okuyunuz. Sorunuz ile ilgili örnek dosyanızı ekleyiniz. Her soruyu soran için örnek hazırlamak bizim için çok ciddi zaman kaybı oluyor. Ayrıca acil, ölüyorum, bittim, işten kovulacağım vb. ifadeler sorunuzun çözülmesini günlerce geciktirir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

ogulcan92


 54
 1.159
 154
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:nihatra
Site içerisinde arama yapmış olsaydınız bu konu ile birçok örnek var.Aşağıdaki linkte bunlardan bir tanesidir.

Not:Arkadaşımız siteye girip çıkmasına rağmen konuya dönüş yapmamıştır.Konu cevaplanmışlara taşınmıştır.

Vergi Dairesinden Pos Sorgulama




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 4.404 01/06/2013, 02:33
Son Yorum: drummers
Çözüldü mdı forma buton ekleme aydın3838 20 7.655 28/04/2012, 13:33
Son Yorum: aydın3838

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444