Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2012 09:41
Konu Sahibi
nihatra
Yorumlar
4
Okunma
2066
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

nihatra

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
2
1
29/11/2011
0
Eskişehir
Ofis 2003
15/11/2012,11:31
Çözüldü 
Excelden veb sayfasına veri gönderiyorum.bir yerde takıldım. bu sayfada 3 adet button var.
üç butonun name=button aşağıdaki gibi
<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Görüntüleme ." onclick="kayitGoruntule();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Güncelleme / Kamu İdaresi İçi Nakil ." onclick="icNakil();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Tekrar Tescil / Kamu İdaresi Dışı Nakil ." onclick=disNakil();></td>
komutları
.document.all.Item("butonTcAra").Click .....gibi göneriyorum.

bu üç butondan herhangi birini nasıl seçebilirim.



Kullanici Avatari

mcmaho

Aktif Üye
Aktif Üye
MU.... ÖZ....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
13/11/2017,23:09
Çözüldü 
Excel mi? Visual Basic mi?


<<< 10-HAGİ-10 >>>

Kullanici Avatari

nihatra

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
2
1
29/11/2011
0
Eskişehir
Ofis 2003
15/11/2012,11:31
Çözüldü 
kodlarım aşağıdadır. acil cevap bekliyorum.

Private Sub CommandButton1_Click()
On Error Resume Next
Dim IE As Object

Set IE = CreateObject("InternetExplorer.Application")

With IE
.Visible = True
.navigate "http://uygweb.sgk.gov.tr/............."

Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop

.document.all.Item("kulAd").Value = "" 'Kullanıcı Adı
.document.all.Item("sifre").Value = "" 'şifre
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("comboUyruk").Value = "TC"
.document.all.Item("txtTcno").Value = Sheets("Sayfa2").Range("A3") 'TC KİMLİK NUMARASI
.document.all.Item("butonTcAra").Click

'bu arada name=button olan 4 tane buton var birini seçmek istiyorum


Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop


End With

Set IE = Nothing
End Sub



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Sayın nihatra lütfen Site Kurallarını okuyunuz. Sorunuz ile ilgili örnek dosyanızı ekleyiniz. Her soruyu soran için örnek hazırlamak bizim için çok ciddi zaman kaybı oluyor. Ayrıca acil, ölüyorum, bittim, işten kovulacağım vb. ifadeler sorunuzun çözülmesini günlerce geciktirir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
Aktif Üye
 53
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:nihatra
Site içerisinde arama yapmış olsaydınız bu konu ile birçok örnek var.Aşağıdaki linkte bunlardan bir tanesidir.

Not:Arkadaşımız siteye girip çıkmasına rağmen konuya dönüş yapmamıştır.Konu cevaplanmışlara taşınmıştır.

Vergi Dairesinden Pos Sorgulama




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 4.280 01/06/2013, 02:33
Son Yorum: drummers
Çözüldü mdı forma buton ekleme aydın3838 20 7.570 28/04/2012, 13:33
Son Yorum: aydın3838

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.