Buton İsmi Değiştirme
Tarih
18/11/2008 14:26
Konu Sahibi
GokhanTurna
Yorumlar
10
Okunma
4941
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
GokhanTurna
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
41
9
15/11/2008
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
Formdaki butonlarının isimlerini değiştir butonu koyup tıklayarak nasıl değiştirebiliriz. tabi her buton için ayrı değiştir butonu olcak. ör: resimde okul öncesi butonun yanında değiştir butonu var. değiştir butonuna tıklayınca inputbox penceresi acılcak girdiğimiz degeri okul öncesi butonun isminin yerine yazcak

resim

Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bunu komutla yapmak basit olmasına karşılık kullanışlı değildir. Eğer bu tip isim değişikliğini daha dinamik yapmak istiyorsanız tbl_ButonIsımleri şeklinde bi rtablo yapın. İsminin değişmesini istediğiniz her buton için bir alan açın. Formdaki butonlar isimlerini bu tablodan bakarak alsın. Yönetici vs. her kim sorumlu ise tbl_ButonIsimleri tablosundan o butonun değerini değiştirsinler. Bir başlayın siz buraya ekleyin biz size yardımcı olmaya devam edelim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

GokhanTurna
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
41
9
15/11/2008
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
kullanan kişinin tasarim sayfasina girmesini istemiyorum.. tablo açip değiştirmek yerine. program çalişirken dediğim gibi yapsak olmazmı.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bunu hangi kurala göre yapacaksınız?
Neden değiştirmesi gerekecek?
Kullanıcı tasarıma girmeyecek zaten. O tablo için bir form yapacaksınız. Sadece butonun ismini değiştirecek. Tablodan değiştirmeyecek, formdan değiştirdiğini tabloya kaydedecek, buton ismini tablodan okuyacak.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
sevgili gökhan değiştir butonuna bunu yaz. belki işine yarar Img-grin

butonismi.caption=inputbox(butonismi.caption & " isimli butonun yeni ismi ne olsun ? ","Gökhan Turna Soruyor")
resimresim
Cevapla

GokhanTurna
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
41
9
15/11/2008
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hocam çok teşekkür ederim işime yarıyor ama inputboxda da yapabilirmiyiz
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Yapmış Olduğum Dosyanın Simgesini Değiştirme ? pelitt 9 175 10/05/2017, 10:35 atoz112
  Formda Buton Yardımı İle Resim Çekme Ve Rapora Ekleme murat dikme 7 227 11/03/2017, 15:56 murat dikme
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 14 534 30/01/2017, 21:43 accessdelisi
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 170 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Buton gizleme hk. okumas 3 204 16/12/2016, 13:34 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status