Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/11/2008 14:26
Konu Sahibi
GokhanTurna
Yorumlar
10
Okunma
5920
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

GokhanTurna

Üye
Üye
 27
41
9
15/11/2008
12
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
Formdaki butonlarının isimlerini değiştir butonu koyup tıklayarak nasıl değiştirebiliriz. tabi her buton için ayrı değiştir butonu olcak. ör: resimde okul öncesi butonun yanında değiştir butonu var. değiştir butonuna tıklayınca inputbox penceresi acılcak girdiğimiz degeri okul öncesi butonun isminin yerine yazcak

resim



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
Çözüldü 
Bunu komutla yapmak basit olmasına karşılık kullanışlı değildir. Eğer bu tip isim değişikliğini daha dinamik yapmak istiyorsanız tbl_ButonIsımleri şeklinde bi rtablo yapın. İsminin değişmesini istediğiniz her buton için bir alan açın. Formdaki butonlar isimlerini bu tablodan bakarak alsın. Yönetici vs. her kim sorumlu ise tbl_ButonIsimleri tablosundan o butonun değerini değiştirsinler. Bir başlayın siz buraya ekleyin biz size yardımcı olmaya devam edelim.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

GokhanTurna

Üye
Üye
 27
41
9
15/11/2008
12
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
kullanan kişinin tasarim sayfasina girmesini istemiyorum.. tablo açip değiştirmek yerine. program çalişirken dediğim gibi yapsak olmazmı.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
Çözüldü 
Bunu hangi kurala göre yapacaksınız?
Neden değiştirmesi gerekecek?
Kullanıcı tasarıma girmeyecek zaten. O tablo için bir form yapacaksınız. Sadece butonun ismini değiştirecek. Tablodan değiştirmeyecek, formdan değiştirdiğini tabloya kaydedecek, buton ismini tablodan okuyacak.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

syrup

Aktif Üye
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
sevgili gökhan değiştir butonuna bunu yaz. belki işine yarar Img-grin

butonismi.caption=inputbox(butonismi.caption & " isimli butonun yeni ismi ne olsun ? ","Gökhan Turna Soruyor")


resimresim

Kullanici Avatari

GokhanTurna

Üye
Üye
 27
41
9
15/11/2008
12
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
hocam çok teşekkür ederim işime yarıyor ama inputboxda da yapabilirmiyiz




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sürekli Formdaki Tüm Verileri Buton Yardımı İle Temizleme mmert06 2 118 30/06/2018, 02:24
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Buton dan Text Box'a İsim Yazıldığında Bir Sonraki Text Box'a Otomatik Gitmesi firtina 9 208 21/05/2018, 04:02
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Tek Form Tek Buton İki Tabloya Kayıt delichon 7 390 13/04/2018, 15:06
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Formda Yeni Kayıt Denildiğinde Buton Formdan İsim Seçip Yeni Kaydın İsmine Getirme haziran4 6 336 05/02/2018, 11:25
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Veri Değiştirme tuna2344 2 197 22/01/2018, 18:30
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.