Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/11/2008 14:26
Konu Sahibi
GokhanTurna
Yorumlar
10
Okunma
6313
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

GokhanTurna

Üye
 28
 9
 41
 15/11/2008
15
 İzmir
 
 Ofis 2007
 30/06/2015,02:07
Çözüldü 
Formdaki butonlarının isimlerini değiştir butonu koyup tıklayarak nasıl değiştirebiliriz. tabi her buton için ayrı değiştir butonu olcak. ör: resimde okul öncesi butonun yanında değiştir butonu var. değiştir butonuna tıklayınca inputbox penceresi acılcak girdiğimiz degeri okul öncesi butonun isminin yerine yazcak

[Resim: adsizb67e7.bmp]



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
Ol....
 38
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Bunu komutla yapmak basit olmasına karşılık kullanışlı değildir. Eğer bu tip isim değişikliğini daha dinamik yapmak istiyorsanız tbl_ButonIsımleri şeklinde bi rtablo yapın. İsminin değişmesini istediğiniz her buton için bir alan açın. Formdaki butonlar isimlerini bu tablodan bakarak alsın. Yönetici vs. her kim sorumlu ise tbl_ButonIsimleri tablosundan o butonun değerini değiştirsinler. Bir başlayın siz buraya ekleyin biz size yardımcı olmaya devam edelim.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

GokhanTurna

Üye
 28
 9
 41
 15/11/2008
15
 İzmir
 
 Ofis 2007
 30/06/2015,02:07
Çözüldü 
kullanan kişinin tasarim sayfasina girmesini istemiyorum.. tablo açip değiştirmek yerine. program çalişirken dediğim gibi yapsak olmazmı.



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
Ol....
 38
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Bunu hangi kurala göre yapacaksınız?
Neden değiştirmesi gerekecek?
Kullanıcı tasarıma girmeyecek zaten. O tablo için bir form yapacaksınız. Sadece butonun ismini değiştirecek. Tablodan değiştirmeyecek, formdan değiştirdiğini tabloya kaydedecek, buton ismini tablodan okuyacak.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

syrup

Onursal Üye
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
sevgili gökhan değiştir butonuna bunu yaz. belki işine yarar Img-grin

butonismi.caption=inputbox(butonismi.caption & " isimli butonun yeni ismi ne olsun ? ","Gökhan Turna Soruyor")


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

Kullanici Avatari

GokhanTurna

Üye
 28
 9
 41
 15/11/2008
15
 İzmir
 
 Ofis 2007
 30/06/2015,02:07
Çözüldü 
hocam çok teşekkür ederim işime yarıyor ama inputboxda da yapabilirmiyiz




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Üç Tarihi Tek Textboxt Da Değiştirme karaca10 3 127 22/02/2019, 18:54
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Form1 De Buton İle Form2 Den Kayıt Sil zaferlacin 9 234 18/01/2019, 20:26
Son Yorum: zaferlacin
Çözüldü Buton İle Veri Çekme ali durmus 11 296 08/01/2019, 12:21
Son Yorum: ali durmus
Çözüldü Access'in Masaüstü Dosya İkonunu Değiştirme Oğuz Türkyılmaz 3 201 21/12/2018, 13:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Açılan Kutuda Sadece Seçenekleri Seçebilsin, silme Değiştirme Yapamasın alimadam 3 171 14/12/2018, 13:07
Son Yorum: alimadam

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.