Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/06/2011 14:35
Konu Sahibi
TheWayEnd
Yorumlar
7
Okunma
2623
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

TheWayEnd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
Forma Buton Ekledim
VB6 daki gib olmuyor Enter bastığım zaman butona tıklasın istiyorum

nasıl yapabilirim benim propertieste vb6 daki gibi default bölümü gözükmüyor


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sayın carabasan,

Sorunuzdan Anladığım Kadarıyla, Textbox da İken ENTER Basıldığı Zaman Butona Basılmış Gibi Olsun İstiyorsunuz En Azından Ben Öyle Anladım...

Aşağıdaki Kodları İncelyiniz...

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Public Class Form1
 Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vkey As Long) As Integer

 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
 MsgBox("merhaba " & TextBox1.Text)
 End Sub


 Private Sub TextBox1_KeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TextBox1.KeyDown
 Dim enterebas As Boolean
 enterebas = GetAsyncKeyState(Keys.Return)
 If enterebas = True Then
 Button1_Click(sender, e)
 End If
 End Sub
End Class


Cevapla

TheWayEnd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
Sorumu Doğru Anlamışsınız Yardım için Sağolun yalnız

verdiğiniz kod bende çalışmadı hatada vermiyor ama işlemide gerçekleştirmiyor.Nasıl yapabiliriz.


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Ben Microsoft Visual Studio 2008 Kullanıyorum. Bende Sorunsuz Çalışmakta...


Cevapla

TheWayEnd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
Hmm Benimki Visual Studio 2010 Buna Göre Kod Değişiyor yani peki bu versiyon için yardımcı olabilirmisin


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Studio 2010 Hiç Kullanmadım... O Yüzden Pek Bir Bilgim Yok, Ama Çok Fazla Farklı Olacağını Sanmıyorum...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılan sayfada click drummers 2 1.706 29/05/2012, 15:36 accessman
Çözüldü İnternet vergi dairesi giriş ve button click drummers 2 3.868 08/04/2012, 00:32 drummers
Çözüldü Buton ile access rapor görüntüleme drummers 15 4.850 12/12/2011, 00:40 drummers

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.