Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/12/2009 20:14
Konu Sahibi
ahmetokanyilmaz
Yorumlar
7
Okunma
3092
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ahmetokanyilmaz

Üye
Üye
 33
 6
 2
 27/11/2009
0
 Adana
 
 Ofis 2003
 05/01/2010,17:43
Çözüldü 
Access de bir tablo yaptım. Bu tabloda sadece ders isimleri var. Bilgileri "Arama sihirbazı" kullanarak girdim.

Tabloyu kaydedip kapattım. Tekrar açtığımda şöyle bir hata alıyorum:

Bu özelliğin ayarı çok uzun.
Bu özellik için en fazla 2,048 karakter girebilirsiniz.

ofis2007 de yapılan bu tabloyu ofis2003 olarak kaydettim. Bu hatayı ofis2003 te alıyorum.
Tamam' a basınca tablo açılıyor. Ancak Liste kutusuna tıkladığım zaman boş görünüyor.

Örnek ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar(Dosya Boyutu: 147,04 KB / İndirme Sayısı: 5)
ahmetokanyilmaz, 27-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
 3.137
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
incele


Ek Dosyalar
.rar   ornek-celoyce.rar(Dosya Boyutu: 11,23 KB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

ahmetokanyilmaz

Üye
Üye
 33
 6
 2
 27/11/2009
0
 Adana
 
 Ofis 2003
 05/01/2010,17:43
Çözüldü 
(29/12/2009 20:21)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: incele

Sadd

Ben tabloyu tasarlarken veri türü kısmında "Arama sihirbazı" nı seçtim. Böylece oluşturduğum tabloda liste kutusu açılacak ve ben seçimimi listeden yapacağım. Yani tabloya yazı yazarak veri girmek istemiyorum.


ahmetokanyilmaz, 27-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
 3.137
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sen ne yapmak istediğini bilmiyorsun sanırım Img-grin ,eğer başka tablodan veri girmek istiyorsan aynı örnek üzerinde değişiklik yap yani..biz burda kendi tablosnu gösterdik istersen ekleyeceğin başka bir tablodan eklemek istediğin alanı gösterebilirsin..kolay gelsin



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:40
Çözüldü 
sn ahmetokanyilmaz. Tablo açılıp veri girilmez, tabloların amacı verileri depolamaktır. Veriyi form oluşturup forma yazmalısın. Açılır kutuyu kullanabilmen için ders isimlerini zaten tabloya yazman gerekli. (Değer Listesi olursa yeni eklenecek ders için her defasında tabloyu tasarım görünümünde açman gerekecek.)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ahmetokanyilmaz

Üye
Üye
 33
 6
 2
 27/11/2009
0
 Adana
 
 Ofis 2003
 05/01/2010,17:43
Çözüldü 
Sorunda o ya!. Ben değerleri zaten girdim. Ama kaydettikten sonra görünmüyor.


ahmetokanyilmaz, 27-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Uzun Tarih Filtreleme Hakkında (tarih Saat) sertac76 2 190 22/06/2018, 16:44
Son Yorum: sertac76
Çözüldü Access Uygulamada Resim Çözünürlüğü Ayarı? mehami 2 407 22/04/2017, 07:28
Son Yorum: mehami
Çözüldü access display ayarı ssdestek 5 1.740 30/11/2015, 14:56
Son Yorum: ssdestek
Çözüldü çok uzun metin saklama. Haritacı46 5 1.411 27/09/2015, 20:52
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Maximize edilen formun Monitör Ayarı fascioğlu 7 1.398 23/09/2015, 13:19
Son Yorum: fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.