Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/04/2011 18:30
Konu Sahibi
aydın3838
Yorumlar
13
Okunma
4476
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
selam
örneğin tabloya daha önce veri girilmiş ve silinmiş tablo boşaltılmış
bu tabloya yeni kayıt komutu dediğimizde ıd alanı otomatik sayı göstermekte
soru burada başlıyor
benim istediğim ise bu konumda iken ıd nin kaçta kaldığını veri girmeden önce öğrenmek
bu veri girmeden önce mümkünmü
saygılarımla


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.aydın3838 Örneğinizi Eklerseniz Daha İyi Yardımcı Olabiliriz.


Cevapla

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
sayın lifeexciting
kullandığım bir çalışmada değişiklik yapmak istedim ön fikir almak açsından sormuştum
örneğin formda 1 tablonun ID alanını
4 ila 6 ayrı başka tabloya kaydetmem gerekli
yapılan işlemi iptal etmek istemediğimde ise 4 ile 6 tablodan girilen verileri sorgu ile silmekteyim yani işlemi iptal etmek diyebiliriz

buradan ulaşmak istediğimse 1 tabloda veri girmeden önce sıralama ID sini önceden alabilirsem hem işlemi tamamlarım istenirsede iptal dediğimde form veri kaynağına bağlı olmadığından kapandığında kayıtsız işlemi iptal etmiş olabilirim
düşüncem bu
saygılarımla


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:13
Çözüldü 
anlattıklarından yanlış yolda oldugunu anladım
örnek eklerseniz inceleme ve fikir verme şansımız olur diye düşünüyorum örneginizi ekleyin lütfen bakalım


Cevapla

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
Taksit_Alis formunu açtığımızda işlemi görebilirsiniz


Ek Dosyalar
.rar   db1.rar (Dosya Boyutu: 409,94 KB / İndirme Sayısı: 12)
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:05
Çözüldü 
Bu durumda otomatik sayı kullanmayınız. Otomatik sayı kendi içinde istediği şekilde sıralansın ve bunu işlemleri birbiri ile ilişkilendirmede kullanın. Siz otomatik sayı alanını kendiniz oluşturun. Bunun için formda "otomatik sayıyı el ile oluşturmak" ya da "otomatik sayı yerine" diye arama yapın.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Ay İçinde Geçen Cumartesi Ve Pazar Günlerinin Toplamını Bulmak hakan_s 11 342 15/09/2017, 23:33 hakan_s
Çözüldü Kelime Bulmak access acemisi 20 1.284 12/07/2017, 23:51 access acemisi
Çözüldü Tabloda İsim Yerine Numara Çıkıyor. mharman 5 307 29/05/2017, 12:30 ozanakkaya
Çözüldü Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 348 16/05/2017, 11:20 barcins
Çözüldü Tabloda Seçili Satıra Ait Veriyi Güncelleme pelitt 14 790 13/05/2017, 12:22 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.