ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/06/2012 00:00
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
5
Okunma
1712
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
Merhaba.
Form1'de butonlara tıklanınca boş değerleri süzüp gösterme komutunu VBA'da nasıl yazmam gerekli?
Teşekkürler, saygılar.

Ek Dosyalar
BosOlaniFiltrele.zip


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
16/11/2017,23:13
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   BosOlaniFiltrele.rar (Dosya Boyutu: 45,65 KB / İndirme Sayısı: 12)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
Ufuk hocam selam.
Amacım Form1'deki butonlardan birine tıklandığında mesela sadece sicili boş olan hücreleri Vba kodu ile süzdürmeye çalışmak. Sorgu ile çözümde sorun yok ancak yaptığım programda bu deyimi kullanmam gerekiyor orada sorgu çalıştıramıyorum çünkü.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
Buton tıklandığında olayına,
Forms![Form1]![Table1 subform].Form!Filter = "[SİCİL]=''"
şeklinde ya da
Forms![Form1]![Table1 subform].Form!Filter = "[SİCİL]=isnull"
gibi düşünmüştüm ama olmadı.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

nsahin

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Sayın temre;
Örneği inceleyiniz
Ek Dosyalar
Bos.zip


nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
Çok teşekkür ederim Sn.nsahin, bu güzel cevabınız için Img-grin
Selamlar.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü cümleyi harf harf etiketde göster afatsum75 3 876 13/01/2015, 19:01 afatsum75
Çözüldü Rapor formunda bulunan seçeneklere bağlı gizle göster olayı fascioğlu 7 2.111 23/05/2014, 17:44 atoz112
Çözüldü seçenek düğmesi ile gizle göster mhmtogz 3 1.385 26/03/2013, 22:26 mhmtogz
Çözüldü Sütunda tekrarlanan isimleri say, Formda göster kaleci 9 2.559 21/03/2013, 17:09 kaleci
Çözüldü sorgu tasarımında göster ölçütü te-kin 6 2.011 02/03/2012, 05:06 benremix
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.