Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/02/2012 01:06
Konu Sahibi
nidanida
Yorumlar
3
Okunma
1459
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

nidanida

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
2
2
26/02/2012
0
İstanbul
Ofis 2003
27/02/2012,02:53
Çözüldü 
merb.

benim bir sorum olacak.bir Access formunda düğmelerle sadece "uygulama çalıştır" fonksiyonu *.exe uzantılı dosyaları mı çalıştırıyor? benim yapmak istediğim c:\projeler klasöründe ki farklı farklı olan mdb uzantılı uygulamaalrı buton ile açmak.bu nasıl yapılabilir?( bir denetim panosu yaptım kendime ve oradan butonlara basarak diğer mdb uygulamalarını açmak istiyorum)
şimdiden teşekkürler



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
16/07/2018,11:14
Çözüldü 
Bahsettiğiniz işi Access ile değil ama Vb veya Delphi ile yapmak mümkün olabilir. Access içinden Access çalıştırmak için Shell işlevini kullanmak benim bildiğim kadarıyla mümkün olmuyor. Access aynı anda birden çok açılabilir ama Access içinden bir Access dosyasını açmak bildiğim kadarıyla olmuyor. Ancak Access'te olmayan ya da olmayacak diye birşey yok. Kesin konuşmayayım, araştırıp aykırı örnekler var mı diye bakayım.
Bu arada 2010'da "uygulama çalıştır" olayını göremedim. 2003'te vardı ama 2010'da göremedim. Bilgisi olan var mıdır bu konuda?


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
16/07/2018,14:12
Çözüldü 
Mehmet hocam aynı soru 4 gün önce başka bir üyemiz tarafında sorulmuştu.

Cevabı aşağdaki linktedir.

Farklı bir veri tabanına geçiş


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
16/07/2018,11:14
Çözüldü 
Img-grin Evet hatırladım bunu. Halbuki aynı işlemi uzak masaüstünden bir terminal ana makineye bağlandığında direk olarak accessteki bir uygulamanın açılması olayında kullanmıştım. Fakat bunu Access içinden de kullanabildiğimizi unutmuşum. Teşekkürler Power. Eline sağlık.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Birden Fazla Tabloya Kayıt Yapmak m_demir 9 282 28/05/2018, 01:10
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Tek Butonla Birden Fazla Altformları Gizleme-gösterme. fascioğlu 12 366 13/05/2018, 01:11
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Birden Fazla Geçerlilik Kuralı Yazmak muharremB 2 138 09/05/2018, 12:04
Son Yorum: muharremB
Çözüldü Kayıtlar Arası Her Harekette Veri Tabanına Maliyet 1 Kat Fazla Kaydediliyor cevahir1 3 166 14/04/2018, 07:52
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Çok Fazla Alan Tanımlı Hatası cevahir1 2 181 20/03/2018, 09:02
Son Yorum: cevahir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.