Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/02/2012 01:06
Konu Sahibi
nidanida
Yorumlar
3
Okunma
1432
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

nidanida

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
2
26/02/2012
0
İstanbul
Ofis 2003
27/02/2012,02:53
Çözüldü 
merb.

benim bir sorum olacak.bir Access formunda düğmelerle sadece "uygulama çalıştır" fonksiyonu *.exe uzantılı dosyaları mı çalıştırıyor? benim yapmak istediğim c:\projeler klasöründe ki farklı farklı olan mdb uzantılı uygulamaalrı buton ile açmak.bu nasıl yapılabilir?( bir denetim panosu yaptım kendime ve oradan butonlara basarak diğer mdb uygulamalarını açmak istiyorum)
şimdiden teşekkürler


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Çözüldü 
Bahsettiğiniz işi Access ile değil ama Vb veya Delphi ile yapmak mümkün olabilir. Access içinden Access çalıştırmak için Shell işlevini kullanmak benim bildiğim kadarıyla mümkün olmuyor. Access aynı anda birden çok açılabilir ama Access içinden bir Access dosyasını açmak bildiğim kadarıyla olmuyor. Ancak Access'te olmayan ya da olmayacak diye birşey yok. Kesin konuşmayayım, araştırıp aykırı örnekler var mı diye bakayım.
Bu arada 2010'da "uygulama çalıştır" olayını göremedim. 2003'te vardı ama 2010'da göremedim. Bilgisi olan var mıdır bu konuda?


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
17/04/2018,16:16
Çözüldü 
Mehmet hocam aynı soru 4 gün önce başka bir üyemiz tarafında sorulmuştu.

Cevabı aşağdaki linktedir.

Farklı bir veri tabanına geçiş


Please return your positive or negative ...
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Çözüldü 
Img-grin Evet hatırladım bunu. Halbuki aynı işlemi uzak masaüstünden bir terminal ana makineye bağlandığında direk olarak accessteki bir uygulamanın açılması olayında kullanmıştım. Fakat bunu Access içinden de kullanabildiğimizi unutmuşum. Teşekkürler Power. Eline sağlık.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlar Arası Her Harekette Veri Tabanına Maliyet 1 Kat Fazla Kaydediliyor cevahir1 3 79 14/04/2018, 07:52 cevahir1
Çözüldü Çok Fazla Alan Tanımlı Hatası cevahir1 2 96 20/03/2018, 09:02 cevahir1
Çözüldü Rapor Açmayı İptal Edilince Program Kitleniyor Ve Raporu Farklı Şekilde Açmak hegu 3 103 01/03/2018, 11:59 hegu
Çözüldü Birden Fazla Alana Aynı Giriş Yapıldığında Uyarı Verilebilir Mi? yturan 22 548 31/01/2018, 16:17 ozanakkaya
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 281 31/01/2018, 10:46 m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.