Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/02/2012 01:06
Konu Sahibi
nidanida
Yorumlar
3
Okunma
1481
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

nidanida

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 2
 2
 26/02/2012
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 27/02/2012,02:53
Çözüldü 
merb.

benim bir sorum olacak.bir Access formunda düğmelerle sadece "uygulama çalıştır" fonksiyonu *.exe uzantılı dosyaları mı çalıştırıyor? benim yapmak istediğim c:\projeler klasöründe ki farklı farklı olan mdb uzantılı uygulamaalrı buton ile açmak.bu nasıl yapılabilir?( bir denetim panosu yaptım kendime ve oradan butonlara basarak diğer mdb uygulamalarını açmak istiyorum)
şimdiden teşekkürler



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/09/2018,22:15
Çözüldü 
Bahsettiğiniz işi Access ile değil ama Vb veya Delphi ile yapmak mümkün olabilir. Access içinden Access çalıştırmak için Shell işlevini kullanmak benim bildiğim kadarıyla mümkün olmuyor. Access aynı anda birden çok açılabilir ama Access içinden bir Access dosyasını açmak bildiğim kadarıyla olmuyor. Ancak Access'te olmayan ya da olmayacak diye birşey yok. Kesin konuşmayayım, araştırıp aykırı örnekler var mı diye bakayım.
Bu arada 2010'da "uygulama çalıştır" olayını göremedim. 2003'te vardı ama 2010'da göremedim. Bilgisi olan var mıdır bu konuda?


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/09/2018,02:14
Çözüldü 
Mehmet hocam aynı soru 4 gün önce başka bir üyemiz tarafında sorulmuştu.

Cevabı aşağdaki linktedir.

Farklı bir veri tabanına geçiş


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/09/2018,22:15
Çözüldü 
Img-grin Evet hatırladım bunu. Halbuki aynı işlemi uzak masaüstünden bir terminal ana makineye bağlandığında direk olarak accessteki bir uygulamanın açılması olayında kullanmıştım. Fakat bunu Access içinden de kullanabildiğimizi unutmuşum. Teşekkürler Power. Eline sağlık.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü En Fazla Gün İşlemi Hk. serkan1985 12 231 01/09/2018, 13:41
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Birden Fazla Access İle Çalışma alikatitas 9 209 24/08/2018, 18:23
Son Yorum: alikatitas
Çözüldü Ağ üzerindeki bilgisayarı komut ile açmak? prtkl 4 1.341 18/08/2018, 22:38
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Birden Fazla Form Açmak Seçeneği fascioğlu 6 186 17/08/2018, 14:00
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Çapraz Sorguda Birden Fazla Veri Hesaplaması aliyuzen 4 131 06/08/2018, 15:18
Son Yorum: aliyuzen

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.