Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/12/2009 18:50
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
21
Okunma
5867
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

zetyu


 46
 134
 39
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 03/10/2018,13:06
Çözüldü 
Tablomda Id yok birden fazla kritere göre formdan buton ile yeni forma geçiş yapmak istiyorum

1 kriter ..... adı
2.kriter ..... senet no

alt formda 1 den fazla kriter olabiliyor ama buton ile yeni form açarken bunu yapamıyorum.

stLinkCriteria = "[adı]=" & "'" & Me![adı] & "'" (burada 2 tane kriter oluşturmak istiyorum)

İlginize ve yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.
(kritere göre form için örnekler var, ama buton ile açmakla ilgili bulamadım)


Ek Dosyalar
.rar   kriteregöre.rar(Dosya Boyutu: 16,42 KB / İndirme Sayısı: 18)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.387
 466
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn zeytu,

ölümcül hatalar konusunu hiç incelememişsiniz, "müşteri ödeme planı1" isminde form olmaz,


örneğinizin düzenlenmiş hali aşağıdadır.


Ek Dosyalar
.rar   sled_kriteregöre.rar(Dosya Boyutu: 20,96 KB / İndirme Sayısı: 78)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

zetyu


 46
 134
 39
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 03/10/2018,13:06
Çözüldü 
Hocam çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Bu siteyle tanışmadan önce yapmıştım.Şimdi olsa bu hataları yapmam diye düşünüyorum.

Tekrar ilginize teşekkür ederim yardımlarınız için.


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

farukpoyraz


 34
 81
 6
 18/08/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 12/03/2010,10:47
Çözüldü 
ben vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda aynısı yaptım ancak kendi formumu açtıramıyorum hata veriyor.müşteri.... formunu arıyor. stDocName = ChrW(109) & ChrW(252) & ChrW(351) & ChrW(116) & ChrW(101) & ChrW(114) & ChrW(105) & ChrW(32) & ChrW(246) & ChrW(100) & ChrW(101) & ChrW(109) & ChrW(101) & ChrW(32) & ChrW(112) & ChrW(108) & ChrW(97) & ChrW(110) & ChrW(305) & ChrW(49) buraya kendi formumu nasıl tanıtacağım.


farukpoyraz, 18-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

accessman


 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
stDocName ="kendiformunuzunismi"
şeklinde ismi form1 ise
stDocName ="Form1"
gibi


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

farukpoyraz


 34
 81
 6
 18/08/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 12/03/2010,10:47
Çözüldü 
teşekkürler cvp için. şimdi ben dediğinizi yaptım ancak kriter girin diyor butono tıkladığımda. şöyle yazdım. Şimdi ben vekil adı ve anabaşlık bazında iki kritere göre seçip form açtıracağım.

Option Compare Database
Private Sub Komut5_Click()
On Error GoTo Err_Komut5_Click

Dim stDocName As String
Dim stLinkCriteria As String
Dim kriterim As String

kriterim = [vekil adı] & "" & [anabaslık]

stDocName = "form1"

stLinkCriteria = "[kriter]=" & "'" & kriterim & "'"

DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria

Exit_Komut5_Click:
Exit Sub

Err_Komut5_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Komut5_Click
End Sub

doğrumudur.boyle butona tıkladığımda kriter gir diyor.oysa seçtiğim bilgilere göre form açması gerekmiyormu? teşekkürler
dosyamda bu bakabilirseniz sevinirim.nerde hata yapıyorum ben yardımcı olursanız sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   Yeni WinRAR archive (2).rar(Dosya Boyutu: 15,62 KB / İndirme Sayısı: 8)
farukpoyraz, 18-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Birden Fazla Barkod golf2000 6 231 14/10/2018, 19:54
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Formdaki Sayıya Göre Tabloda Tekrarlatma Sorunu MURAT42 6 175 05/10/2018, 10:48
Son Yorum: MURAT42
Çözüldü Ajanda Kayıt Grubuna Göre Takvimi Filtreleme orderyazbim 4 145 02/10/2018, 14:49
Son Yorum: orderyazbim
Çözüldü Access Form Üzerinden Bilgisayarda Yüklü Bir Programı Açmak Oğuz Türkyılmaz 12 254 28/09/2018, 18:31
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Alt Form İçinde Alt Form + İşaretinin Açılması ielmacilar 12 327 27/09/2018, 12:32
Son Yorum: ielmacilar

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444