Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/12/2009 18:50
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
21
Okunma
5987
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
 46
 40
 136
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 11/01/2019,16:53
Çözüldü 
Tablomda Id yok birden fazla kritere göre formdan buton ile yeni forma geçiş yapmak istiyorum

1 kriter ..... adı
2.kriter ..... senet no

alt formda 1 den fazla kriter olabiliyor ama buton ile yeni form açarken bunu yapamıyorum.

stLinkCriteria = "[adı]=" & "'" & Me![adı] & "'" (burada 2 tane kriter oluşturmak istiyorum)

İlginize ve yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.
(kritere göre form için örnekler var, ama buton ile açmakla ilgili bulamadım)


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.738
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,20:46
Çözüldü 
sn zeytu,

ölümcül hatalar konusunu hiç incelememişsiniz, "müşteri ödeme planı1" isminde form olmaz,


örneğinizin düzenlenmiş hali aşağıdadır.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

zetyu

Aktif Üye
 46
 40
 136
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 11/01/2019,16:53
Çözüldü 
Hocam çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Bu siteyle tanışmadan önce yapmıştım.Şimdi olsa bu hataları yapmam diye düşünüyorum.

Tekrar ilginize teşekkür ederim yardımlarınız için.


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

farukpoyraz

Aktif Üye
 34
 6
 81
 18/08/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 12/03/2010,10:47
Çözüldü 
ben vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda aynısı yaptım ancak kendi formumu açtıramıyorum hata veriyor.müşteri.... formunu arıyor. stDocName = ChrW(109) & ChrW(252) & ChrW(351) & ChrW(116) & ChrW(101) & ChrW(114) & ChrW(105) & ChrW(32) & ChrW(246) & ChrW(100) & ChrW(101) & ChrW(109) & ChrW(101) & ChrW(32) & ChrW(112) & ChrW(108) & ChrW(97) & ChrW(110) & ChrW(305) & ChrW(49) buraya kendi formumu nasıl tanıtacağım.


farukpoyraz, 18-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
stDocName ="kendiformunuzunismi"
şeklinde ismi form1 ise
stDocName ="Form1"
gibi


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

farukpoyraz

Aktif Üye
 34
 6
 81
 18/08/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 12/03/2010,10:47
Çözüldü 
teşekkürler cvp için. şimdi ben dediğinizi yaptım ancak kriter girin diyor butono tıkladığımda. şöyle yazdım. Şimdi ben vekil adı ve anabaşlık bazında iki kritere göre seçip form açtıracağım.

Option Compare Database
Private Sub Komut5_Click()
On Error GoTo Err_Komut5_Click

Dim stDocName As String
Dim stLinkCriteria As String
Dim kriterim As String

kriterim = [vekil adı] & "" & [anabaslık]

stDocName = "form1"

stLinkCriteria = "[kriter]=" & "'" & kriterim & "'"

DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria

Exit_Komut5_Click:
Exit Sub

Err_Komut5_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Komut5_Click
End Sub

doğrumudur.boyle butona tıkladığımda kriter gir diyor.oysa seçtiğim bilgilere göre form açması gerekmiyormu? teşekkürler
dosyamda bu bakabilirseniz sevinirim.nerde hata yapıyorum ben yardımcı olursanız sevinirim.


farukpoyraz, 18-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Birden Fazla Ölçüt Kullanma zaferlacin 2 79 Dün, 15:22
Son Yorum: zaferlacin
Çözüldü Rezervasyon Tarih Ve Saat Kriterine Göre İlgili Etiketi Renklendirme. Oğuz Türkyılmaz 9 191 14/01/2019, 15:55
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sürekli Formdaki Kritere Göre Liste Kutusuna Veri Aktarımı mmert06 7 294 31/12/2018, 18:35
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Birden Fazla Veri Aktarma untouchable 7 152 25/12/2018, 17:56
Son Yorum: untouchable
Çözüldü Sürekli Formda Açılır Kutudaki Değere Göre Farklı Bir Alanda Verilerin Listelenmesi mmert06 6 353 24/12/2018, 18:56
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.