Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/11/2010 01:43
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
6
Okunma
2628
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yenginoglu


Altın Üye
AH.... YE....
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
15/05/2018,19:28
Çözüldü 
selam arkadaşlar iyi geceler
bu konu ile birsürü örnek gördüm ama herhalde kafam doldu ve anlamadım
ekteki örnekte yapmak istediğim şudur
bir önceki kayıttan btoplam ı önceki devire almak ama olmuyor
yardım olursanız sevinirim.
teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar(Dosya Boyutu: 27,36 KB / İndirme Sayısı: 15)
Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.827
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:31
Çözüldü 
forma "DUN" isimli metin kutusu ekle ve denetim kaynağına

Visual Basic Code
=DMax("[TARIH]";"[PARA_SORGU]")-1


yaz.

DEVIR isimli metin kutusunun denetim kaynağına da

Visual Basic Code
=DLookUp("[BTOPLAM]";"[PARA_SORGU]";"[TARIH]=[DUN]")


yaz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

yenginoglu


Altın Üye
AH.... YE....
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
15/05/2018,19:28
Çözüldü 
hocam ilgine çok teşekkür ederim oldu
ama şuan düşündüğüm eğer arada tatil olursa en son kaydın BTOPLAM ını nasıl alırım


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.827
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:31
Çözüldü 
eklediğiniz DUN isimli metin kutusunu ilişkisiz yap

formun geçerli olduğunda olayına

Visual Basic Code
DUN = DLookup("[TARIH]", "[PARA_SORGU]", "[PARA]-1")

yaz ve yeni kayıt butonuna

Visual Basic Code
DUN = DLookup("[TARIH]", "[PARA_SORGU]", "[PARA]")


yaz.

Tarih metin kutusunun güncelleşme sonrasında olayına

Visual Basic Code
DUN.Requery
Liste248.Requery


yaz.

Ayrıca belirteyim, formdaki BTOPLAM metin kutusunda problem var. bu alanın nasıl güncelleşceğini çözemediğim için kilidini kaldırıp metin kutusuna veri yazdım.

bu şekilde sorunsuz çalışır.



"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

yenginoglu


Altın Üye
AH.... YE....
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
15/05/2018,19:28
Çözüldü 
hocam ellerine kollarına sağlık ilgine çok teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu
şimdi yatabilirim
sizlerin işleri bizim gibi acemilerle zor
sağlıkla kalın


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.827
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:31
Çözüldü 
rica ederim sn yenginoglu,
en kısa zamanda Yapılmaması gereken ölümcül hatalar konusunu inceleyin ve uygulamanıza "Yedekleme" formu ekleyin.

konu taşınmıştır.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Mükerrer Tarih Kaydı Hk. serkan1985 6 165 05/06/2018, 12:58 serkan1985
Çözüldü Metin Kutularına Veri Almak m_demir 6 134 29/05/2018, 21:45 m_demir
Çözüldü Sürekli Form Çıktı Almak. m_demir 3 118 26/05/2018, 00:50 m_demir
Çözüldü Listeden Metin Kutusuna Veri Almak. m_demir 5 133 23/05/2018, 00:29 m_demir
Çözüldü Gün Ay Yıl Formatından Yaş Bulma Ve Varsayılan Değere Önceki Tarih muharremB 4 176 08/05/2018, 14:33 muharremB

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.