Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/02/2012 08:59
Konu Sahibi
makarax
Yorumlar
5
Okunma
1410
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

makarax

Aktivasyon Bekleyen
 38
 76
 29
 10/06/2009
 Bursa
 
 Ofis XP
 11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar, ekteki örnekte
"SONBAKIM TARIHI" ve "APARAT DURUMUNU" SABIT tablodaki yerine girdirmek istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ek Dosyalar
deneme.zip(14.41 KB)



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,11:41
Çözüldü 
Lütfen soru sorarken geçiştirerek sormayınız. Hangi şarta göre nasıl kopyalanacak.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 44
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,12:38
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Aparatreferans ile eşleştirerek SABIT tablonuzu yenileyecektir...


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

makarax

Aktivasyon Bekleyen
 38
 76
 29
 10/06/2009
 Bursa
 
 Ofis XP
 11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Elinize sağlık hocam, yeni kayıt ekleyince sabit tabloyu güncelleyior.

Sadece yeni kayıt eklediğimde değil, eski bir kayıtta güncelleme yapıp bir butona bastığımda aynı işlemi yapmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor.

Yardımınız için teşekkürler.



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 44
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,12:38
Çözüldü 
Güncelleme olayını,

Aparat durumunu girdikten sonra yapıyor.

Aparat durumunda örneğin HAZIR yazıyorsa HAZI yapıp tekrar HAZIR yaparsanız güncellemeyi yapar.

Eğer güncellenecek bilgi çoksa bir sorgu ile yapılabilir.

Soru üzerine soru Site Kuralları gereği cevaplanmaz.

Bundan sonrasında yeni bir soru açmanız lazım.

İyi çalışmalar.



Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

makarax

Aktivasyon Bekleyen
 38
 76
 29
 10/06/2009
 Bursa
 
 Ofis XP
 11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Yazdığınız kod ve açıklamanız işime yaradı. Yardımınız için teşekkürler




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 72 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formumu Almak İstediğim Sonuca Göre Nasıl Tasarlamalıyım. Oğuz Türkyılmaz 4 168 25/11/2018, 21:21
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdan Rapora Filtre Uygulaması Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 25 505 23/11/2018, 09:56
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 198 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Web Üzerinde Tabloya Veri Aktarma Hk. serkan1985 4 123 15/11/2018, 09:55
Son Yorum: serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.