Bir Forma Birden Fazla Tablodan Veri Alma
Tarih
13/08/2009 19:58
Konu Sahibi
CLUBX
Yorumlar
13
Okunma
5840
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
CLUBX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
14/07/2009
0
Antalya
Ofis 2003
30/03/2011,09:22
Çözüldü 
Formda aynı a tablosu alan listesi var ken b tablosu alan listesini aynı forma nasıl koyarız verilerini tek tek vey toplu teşekkü ederim yardımlarınız için


Ek Dosyalar
.rar   MUSTERI.rar (Dosya Boyutu: 8,35 KB / İndirme Sayısı: 41)
CLUBX, 14-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,18:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Clubx forum kurlları gereği konu başlıklarını küçük harfle yazalım.Eklentileri win veya rar ile sıkıştırıp öyle ekleyiniz..İstediğin ekteki gibi bir şey mi? Kolay gelsin..Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   MUSTERI.rar (Dosya Boyutu: 14,21 KB / İndirme Sayısı: 83)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

CLUBX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
14/07/2009
0
Antalya
Ofis 2003
30/03/2011,09:22
Çözüldü 
tşk ederim ama alt forumdan ziyade a formunun içine a tablosunda veri b tablosunda n ver c tablosundan veri alabilirmiyiz veya sadece metin kutusunda veri getirtebilirmiyiz teşekkür ederim
CLUBX, 14-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
11/05/2017,16:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Alıntı:a formunun içine a tablosunda veri b tablosunda n ver c tablosundan veri alabilirmiyiz

Sn. CLUBX, Yardımcı olmak için bir kaç kez okudum ama ne istediğinizi hala anlayamadım.
Bir forma birden fazla tablodan tabii ki veri getirtebilirsiniz, hatta bunun bir değil bir çok yolu var.
Örneğiniz yetersiz, tablolar arasında bir ilişki var mı yok mu belli değil,
Onun için ne yapmak istediğinizi daha iyi bir örnekle veya daha ayrıntılı anlatırsanız,
daha kolay yardımcı oluruz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.592
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:40
Çözüldü 
Seruz hocamın belirttiği gibi tablolar arasında ilişkilendirme gerekli,

Tablo1'e Musterino alanı ekleyip diğer tablodaki kimlik alanı ile ilişkilendirdim,

formun kayıt kaynağını eklenen ilişkiye göre düzenleyip iti tablodaki alanları forma ekledim.

AMA

Bu tür formlarda benremix'in eklediği altformu kullanmalısın.


Ek Dosyalar
.rar   Sled_musteri.rar (Dosya Boyutu: 11,86 KB / İndirme Sayısı: 80)
Cevapla

CLUBX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
14/07/2009
0
Antalya
Ofis 2003
30/03/2011,09:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
cari hareketleri formunda ismi girdiğim zaman hareketleri ve bkyesini görmek istiyorum harektleri yaptım ama bkyeyi metin kutusunun içine getiremedim nasıl yaparız teşekkür ederim ....


Ek Dosyalar
.rar   satış kasa.rar (Dosya Boyutu: 1,42 MB / İndirme Sayısı: 60)
CLUBX, 14-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Excelden Veri Alma estapan 2 95 Dün, 15:40 estapan
  Sorgu Birden Fazla Kayıtların Silinmesi burhanb 2 55 25/05/2017, 08:32 burhanb
  Kasa Devir Yaptırmada En Son Çalışılan Kasa Adını Forma Yazdırma haziran4 3 103 13/05/2017, 12:28 atoz112
  Liste Kutusundan Çoklu Seçim Yaparak Alt Forma Aktarma sadikkavakli 3 105 25/04/2017, 08:01 sadikkavakli
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 515 12/04/2017, 19:21 uMits


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status