Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/10/2009 09:46
Konu Sahibi
ensar236
Yorumlar
4
Okunma
1674
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ensar236

Aktif Üye
 46
 68
 17
 22/10/2009
15
 Çorum
 
 Ofis 2007
 11/12/2018,13:19
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar

Ekte ki iki örnekte de bütün kısımlar aynı, çalıştığım yerde kayıtların fazla olmasından dolayı iki ayrı formda bilgileri tutuyorum, okuyor formu üzerinde bulunan mezunları aktar bütonuna bastığım zaman okul durumu mezun olanlara ait tüm bilgilerin mezun isimli forma aktarabilirmiyim
yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler


ensar236, 22-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 

Kod:
INSERT INTO [OKUL DURUMU] ( [OKUL DURUMU] ) IN 'C:\Users\PC nizin adını yazınız\Desktop\Klasör adı\MEZUN.mdb'
SELECT OKUYOR.[OKUL DURUMU]
FROM OKUYOR
WHERE (((OKUYOR.[OKUL DURUMU])="MEZUN"));


Ben masa üstünde olan bir klasör içine gönderilecek şekilde yapmıştım.
Siz veri tabanı yolundaki PC adı ve Klasör adını kendinize göre yazınız.

Bir Ekleme sorgusu oluşturup Sql görünümünde iken bu kodu ekleyiniz.

NOT: Farklı veri tabanına neden ihtiyaç duydunuz anlamadım Aynı veri tabanı içinde farklı tabloya da gönderebilirsiniz.Sorguları kullanarak istediğinizi elde edebilirsiniz.


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

ensar236

Aktif Üye
 46
 68
 17
 22/10/2009
15
 Çorum
 
 Ofis 2007
 11/12/2018,13:19
Çözüldü 
İlginize teşekkürler

Kayıtların fazla olmasından dolayı farklı veri tabanına ihtiyaç duydum, sorguyu uyguladım, ellerinize sağlık çok güzel aktarıyor, bir sorum daha olacak ilgilenirseniz sevinirim, bilgileri hem aktarsın ve aktardığı bilgileri silsin istiyorum, yani iki taraftada aynı bilgiler bulunmasın bunu yapabilirmiyiz.


ensar236, 22-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Bunuda bir silme sorgusuna ekleyiniz.
Ekleme sogunuzu çalıştırdıktan sonra silme sorgunuzu çalıştıracaksınız.
Sıralamayı unutmayınız sakın..Img-grin

Kod:
DELETE OKUYOR.Kimlik, OKUYOR.[TC KİMLİKNO], OKUYOR.ADI, OKUYOR.SOYADI, OKUYOR.OKULU, OKUYOR.[OKUL DURUMU]
FROM OKUYOR
WHERE (((OKUYOR.[OKUL DURUMU])="MEZUN"));


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

ensar236

Aktif Üye
 46
 68
 17
 22/10/2009
15
 Çorum
 
 Ofis 2007
 11/12/2018,13:19
Çözüldü 
Çok teşekkür ederim.
Çok güzel oldu, sürekli kopyala yapıştır yapıyordum, bazem hata oluyorda, ellerinize sağlık.


ensar236, 22-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Web Üzerinde Tabloya Veri Aktarma Hk. serkan1985 4 120 15/11/2018, 09:55
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Bağlı Tablo Bilgileri Gösterme Ve Yenileme Hata ielmacilar 3 221 28/08/2018, 23:52
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Alanlar Arası Veri Aktarma kübrashn 8 343 30/07/2018, 18:14
Son Yorum: kübrashn
Çözüldü Bir Veritabanından Diğerine Veri Aktarma mehmetb84 5 232 27/07/2018, 13:23
Son Yorum: mehmetb84
Çözüldü Formdaki Tutarı Diğer Forma Aktarma haziran4 3 197 21/07/2018, 17:20
Son Yorum: haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.