Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/03/2012 13:17
Konu Sahibi
eraslan
Yorumlar
8
Okunma
3337
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

eraslan

Üye
Kullanici Avatari
Üye
E....
4
3
31/12/2008
0
Ankara
Ofis 2003
08/10/2017,22:13
Çözüldü 
merhaba
Access'de Belli Bir Süre İşlem Yapmayınca Uygulama Otomatik Kapansın.Böyle bir kodu nasıl oluşturabilirim. Bu konuda yardımcı olurmusunuz?


Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,13:43
Çözüldü 
Örnek çalışma ekleyiniz.


Cevapla

disa2006

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
bu konuyu bende cok arastırdım nedense bır turlu sonuca ulasamadım yani mevcut bilgiler var ama kullnmıs oldugum forma uygulayamadım bır turlu sanırım yapılmıs olan bır Access e sonradan ekleme yapmak sıkıntılı bır ıs oluyor yanı amatorler ıcın amator oldugunuz ıcınde baslangıcta cok yonlu dusunemıyorsunuz ılerledıkce eklemeler yapmanız gerekıyor bu da sıkıntı yaratıyor

ekteki calısmama bır turlu bu otomatık kapanmayı ekleyemedım bende malzeme arama formundada olsam vardiya defterı yazımdada olsam hangı formda olursam olayım bellı bır sure sure kapanmasını ıstedım olmadı ornek ektedır bır yanlıs var ama nerede onu bulamadım

Ek Dosyalar
123.rar
[586.43 KB]


haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
selam

alttaki kodları açıklamarının bulunduğu olay yordamlarına yazın
formda 5 dakika içinde fare hareketi olmaz ise form kendiliğinden kapanacaktır


Public sayi As Integer
'formu ayrıntısının fare raşındığında olay yordamına
Private Sub Ayrıntı_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
sayi = 1
Form.TimerInterval = 50000
End Sub
'///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
'formun zaman dolduğunda olay yordamına
'zaman kısmını 50000 yani 5 dakika gibi
Private Sub Form_Timer()
If sayi = 0 Then
DoCmd.Close
Else
sayi = 0
End If
End Sub


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
her form için ayrı ayrı yapacaksınız bu kodu. timer kodundaki if then döngüsüne gerek yok.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

disa2006

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
peki Access dısında mouse hareket etsede programı kapatıcak mı sistem ???


haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tik Uygulama Hk. serkan1985 4 119 18/10/2017, 13:28 serkan1985
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 69 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Otomatik Hatırlatma SqL_MaN 13 8.339 18/09/2017, 12:36 AgresorQ
Çözüldü Otomatik Yapmak sormaneden07 3 141 12/09/2017, 16:59 sormaneden07
Çözüldü Otomatik No Verme karaayhan 9 348 09/09/2017, 23:11 karaayhan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.