Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/07/2010 09:02
Konu Sahibi
ceddiguzel
Yorumlar
15
Okunma
3781
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

ceddiguzel

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
2
26/06/2010
0
Isparta
Ofis 2007
04/01/2011,10:27
Çözüldü 
Merhaba

Access üzerinde acemiyim ve bir şey yapmak istiyorum . Halk sağlığı labaratuvarında portor için Access kullanılarak bir kayıt veritabanı oluşturmak istiyorum ama özellikle protokol için atamam gereken sayı belli bir noktadan sonra devamlı +1 olarak artması gerekiyor


Misal olarak şu anda en son protokol 2350 ve benim protokol bu sayıdan başlayarak devamlı 1 artması gerek . Ne yapabilirim acaba


ceddiguzel, 26-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:01
Çözüldü 
Sn ceddigüzel iki tane metin kutusu yaparsınız, birine 2350 yazarsınız. Diğerine de =[metinkutusunu adı]+1 yazarsınız. 2350 yazdığınız metin kutusunu görünmez yaparsınız. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ceddiguzel

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
2
26/06/2010
0
Isparta
Ofis 2007
04/01/2011,10:27
Çözüldü 
Teşekkür ederim alakanız için
Fırsat bulduğum anda deneyeceğim


ceddiguzel, 26-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ceddiguzel

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
2
26/06/2010
0
Isparta
Ofis 2007
04/01/2011,10:27
Çözüldü 
Merhaba hocam

=[metinkutusunu adı]+1 iformülü ile bir şekil döngümü yapıyoruz . Yani metin kutusu degeri her kayıtta bir numara dahamı alıyor

Birde ikici metin kutusunu oluşturguğumuz zaman varsayılan metin olarak mı kalıyor yoksa nümerik bir deger mi giriyoruz


ceddiguzel, 26-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.995
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:24
Çözüldü 
örneğinizin ilgili bölümünü eklerseniz daha kolay yardım alırsınız


Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
bence şöyle olmalı
protokolun tutulduğu tablo adı = tablo1 olsun
protokolun tutulduğu alan adı = protokolno

formda protokol no yazılan metin kutusu = metin1 olsun
metin1 varsayılan değerine şunu yazın

=DMax("[protokolno]";"tablo1";"[protokolno]") + 1


@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 411 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 324 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 73 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Raporda Satırbaşı Nasıl Eklenir. furens 3 105 22/09/2017, 09:49 furens
Çözüldü Otomatik Hatırlatma SqL_MaN 13 8.342 18/09/2017, 12:36 AgresorQ

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.