belirli kriterlere eşit harfleri toplatmak
Tarih
23/12/2012 16:18
Konu Sahibi
karaayhan
Yorumlar
7
Okunma
1879
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
05/05/2017,20:10
Çözüldü 
E1....E31 arasında günlerde "P" ile işaretli günlerin toplanmasını istiyorum ancak bunu uzun IIF fonksiyonuyla değil kodla yapmak istiyorum.... bir yöntem bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
kolay gelsin..(örnek ektedir)


Ek Dosyalar
.rar   toplama.rar (Dosya Boyutu: 24,47 KB / İndirme Sayısı: 6)
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ForEach ile üm TextBoxları dolaşın. Eğer alan adı E(i) ise o alanın değerini If ile kontrol edin. P değeri ise xx değilse yy işlemini yaptırın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
05/05/2017,20:10
Çözüldü 
döngüler konusunda fazla bilgim yok ama anlaşılan tüm alanları dolaşmam lazım
yine geldik if 'e?
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Programlamanın temeli If bloğudur desek yanlış olmaz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

karaayhan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
428
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
05/05/2017,20:10
Çözüldü 
sayın alpeki benim yapabileceğim if çok uzun olacak diye düşündüğümden kaçındım
31 alan ve bunlara eğer bu alanda "P" varsa say yoksa şöyle yap kafam karıştı ondan sanırım..
yinede teşekkürler kolay bir yöntem bulabilirsem paylaşırım teşekkürler.
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
18/05/2017,22:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
P olan alanlar sayılmıştır.
Kolay Gelsin.


Ek Dosyalar
.7z   pazarsay_kur@l.7z (Dosya Boyutu: 16,94 KB / İndirme Sayısı: 7)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kriterlere Göre Toplu Mail Gönderme estapan 2 158 26/02/2017, 11:08 estapan
  Belirli tatil günlerini dikkate alarak vade hesaplama Andruil 6 303 06/02/2017, 23:52 Andruil
Çözüldü Belirli bir klavye tuşunu olay yordamı olarak atamak mehmetb84 4 411 18/02/2016, 23:50 mehmetb84
Çözüldü Kriterlere göre formda veri göstermek elmariachi 2 409 12/02/2016, 17:22 elmariachi
Çözüldü Access Açılan Kutudan Seçilen Kriterlere Göre Rapor Alma Nasıl Yapılır? mehami 4 930 04/01/2016, 10:20 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status